Samsung Galaxy Ace, İlk Olarak Media Markt’larda

Alışveriş Alışveriş Samsung Galaxy Ace, İlk Olarak Media Markt’larda

Tarihler: 17 Şubat 2011 Perşembe ~ 22 Şubat 2011 Salı

Firma: Media Markt

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 17, 2011 ~ Şub 22, 2011

Avrupa`nın dev elektronik mağazalar zinciri Media Markt, yine bir ilke imza atarak BlackBerry Torch 9800 Beyaz modelini 22 Şubat tarihine kadar, teknoloji tutkunları ile buluşturuyor.

Elektronik marketler zincirleri arasında yalnızca Media Markt mağazalarından ulaşabileceğiniz, BlackBerry Torch 9800 Beyaz dokunmatik ekran teknolojisiyle, kolay kullanımlı QWERTY klavyeyi bir arada sunuyor. BlackBerry Torch 9800 Beyaz akıllı telefon, şıklığından ödün vermeyen moda ve teknoloji takipçilerini Media Markt mağazalarında bekliyor.

Media Markt’ın, Turkcell bireysel müşterilerine özel olarak ayda 89 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunduğu yeni BlackBerry Torch 9800 Beyaz, yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekranı ve son derece hassas optik hareket tuşuyla, teknoloji meraklılarına kullanım kolaylığı sağlıyor.

BlackBerry Torch 9800 Beyaz, BlackBerry akıllı telefonlar için geliştirilmiş bir işletim sistemi olan BlackBerry 6’ya sahip özel bir cihaz olma özelliğini taşıyor.

Avrupa`nın dev elektronik mağazalar zinciri Media Markt mağazalarında, televizyon ve görüntü sistemlerinden Hi-Fi ses sistemlerine, fotoğraf makineleri ve kameralardan film DVD, müzik CD, bilgisayar oyunları ve konsollara, bilgisayar ve cep telefonlarından beyaz eşya ve küçük ev aletlerine kadar, dünya markası ortalama 50.000 ürüne, en bol seçenek, en kaliteli hizmet ve uygun fiyatlarla ulaşmak mümkün.

Media Markt 16 mağazasının adreslerine www.mediamarkt.com.tr sitesinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT