Samsung Star 3: Hızlı, Sosyal ve Şık

Alışveriş Alışveriş Samsung Star 3: Hızlı, Sosyal ve Şık

Tarihler: 11 Mayıs 2012 Cuma ~ 11 Temmuz 2012 Çarşamba

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 11, 2012 ~ Tem 11, 2012

Samsung yeni telefonu Star 3’ü Türkiye’de satışa sundu. 3 inç dokunmatik ekranı ve Wi-Fi bağlantı desteğinin yanı sıra; zarif tasarımı ile dikkat çeken Samsung Star 3, sosyal hayata anında uyum sağlıyor.

Dünyanın lider cep telefonu üreticilerinden Samsung Electronics, yeni cep telefonu Star 3’ü Türkiye’de satışa sundu. 3 inç dokunmatik ekrana sahip yeni Samsung Star 3; özellikleriyle hızlı bağlantıyı, zengin multimedya deneyimini ve anında sosyal paylaşım keyfini parmaklarınızın ucuna getiriyor.

Çok daha sosyal, çok daha eğlenceli bir mobil deneyim

Sosyal paylaşım tutkunlarına hitap eden yeni Samsung Star 3; Samsung’un kendi geliştirdiği ve farklı platformları da bir araya getiren ChatON ile de, eğlenceli bir anlık mesajlaşma alternatifi yaratıyor. Facebook ve Twitter desteği ile Star 3, sevdiklerinizle anında fotoğraf paylaşma ve iletişim kurmanıza olanak tanıyor. Star 3’ün Wi-Fi desteği ise; Wi-Fi bağlantı noktalarından ücretsiz ve hızlı internet bağlantısı kurmanızı sağlıyor.

Geniş dokunmatik ekran ve kaliteli görüntüleme deneyimi bir arada

Yeni Samsung Star 3, geniş 3 inç dokunmatik ekranı ile kullanım rahatlığı ve işlevselliği bir araya getirmenin yanı sıra; 3.2 megapiksel kamerası ile önemli anların kaliteli fotoğraflarını çekmenizi ve multimedya içeriğini en iyi şekilde görüntülemenizi mümkün kılıyor. Dahili MüzikÇalar ve FM Radyon desteği sayesinde, istediğiniz her an müziğin ritmine kapılmanız çok kolay...

MicroSD kart ile 16 GB’ye kadar ek bellek içeren ekstra depolama alanı sunan yeni Samsung Star 3 369 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı ile tüketicinin beğenisine sunuluyor. Samsung Star 3 hakkında daha fazla bilgi almak için www.samsung.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Samsung Star 3 – S5220 Teknik Özellikler

Ağ: GPRS / EDGE
Ekran: 3” 320x240 Dokunmatik Ekran
Kamera: 3,2 MP Kamera
Video: Video Kayıt ve Oynatıcı
Müzik: 3.5mm Kulaklık Girişi, FM Radyo
Bağlantı: Bluetooth v3.0, USB, Wifi b/g/n
Hafıza: 30 MB Dahili+MicroSD (16GB’a Kadar)
Samsung Kullanıcı Arayüzü: Çoklu Ana Ekran ve Menüler, Çok Fonksiyonlu Widget’lar
Ek Özellikler: FAcebook, Twitter, CHatON, Sosyal Ağlara Hızlı Erişim, Dahili Mesajlaşma Uygulamaları (MSN, Facebook, Yahoo, Gtalk)
Pil (Standart): 1000mAh
Renk Seçenekleri: Siyah, Beyaz

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT