Sanat İstikbal ile Ev Tekstilinde Buluştu

Alışveriş Alışveriş Sanat İstikbal ile Ev Tekstilinde Buluştu

Tarihler: 22 Ocak 2007 Pazartesi ~ 22 Ocak 2007 Pazartesi

Firma: İstikbal

Telefon: 444 33 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 22, 2007 ~ Oca 22, 2007

Ünlü ressam İsmail Acar sadece İstikbal için tasarladı...
İstikbal’in İsmail Acar imzalı özel tasarımları Art Club Koleksiyonu’nda hayat buldu.

SANAT İSTİKBAL İLE EV TEKSTİLİNDE BULUŞTU...
Türkiye’nin en ünlü ressamlarından biri olan İsmail Acar ile özel bir koleksiyon hazırlayan yeniliklerin öncüsü İstikbal, 2007’de ev tekstilini sanat ile buluşturuyor.

Ev tekstilinde özgün koleksiyonlarıyla farklı bir yere sahip olan ve ev tekstili modasına yön veren İstikbal, 2007’deki iddiasını sanatı ön plana çıkaran farklı bir projeyi hayata geçirerek sürdürüyor. İstikbal, eserleri dünyanın sayılı koleksiyonları arasında yer alan İsmail Acar’ın özel olarak tasarladığı motiflerinden oluşan 6 farklı resmi, Art Club Ev Tekstil Koleksiyonu adı altında tüketici ile buluşturuyor. Birbirinden güzel dört resmi yatak odaları için, iki ayrı deseni halı modelleri için uygulayan İstikbal, özgün ve yenilikçi yaklaşımı ile dikkat çekiyor.

Lale motifleri ile süslenmiş Saray Bahçesi Uyku Seti, Kız Kulesi, Rumeli Hisarı gibi İstanbul’un en sembolik mekanlarını temsil eden İstanbul Nevresim Takımı, Beyaz üzerine gelincik desenleri ile hayat bulan Gelincik Nevresim Takımı ve lacivert ve sarının ön planda tutulduğu Suzeni Uyku Seti’nden oluşan İsmail Acar koleksiyonu dört farklı eseri dört farklı versiyon ile sanat eserlerini yatak odalarında yaşatma fırsatı sunuyor...

Yatak odaları için tasarlanmış modeller yanında, iki ayrı halı deseni ile zenginleştirilen proje, Art Club Halı Koleksiyonu ile evin her köşesinde sanat rüzgarı estiriyor. Acar’ın klasik motiflerinin hayat bulduğu krem üzerinde çalışılmış deseni ile Barok Krem, renkli ve modern tasarımı ile Nazar Green; halı uygulamalarında göz kamaştırıyor.

Proje ile ilgili bir değerlendirme yapan İstikbal Genel Müdürü Memduh Boydak, “Sektöründe ilklere imza atan İstikbal Mobilya olarak eserleri ile tüm dünyada beğeni toplayan ünlü bir Türk ressam ile ortak bir çalışma gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz. Tüketicimize alışılmışın dışında, farklı seslerle ulaşmak ve sanatı evlere farklı bir formada taşımak için bu Art Clup Projesini oluşturduk. Ortaya çıkan eserler hepimizi çok etkiledi. Bu yenilikçi çalışmaları ilerideki dönemde de devam ettirmeyi planlıyoruz" dedi.

Eserlerin tasarımcısı ünlü ressam İsmail Acar Art Club Koleksiyonu için “ Resim insanlara gitmiyorsa, benim onlara ulaşmam lazım. İnsanlar her gün ekmek alıyor, iki ayda bir çarşaf ya da yatak örtüsü alıyor. On yılda bir kere bir resim alıyor ya da hiç almıyor. Sanat eserlerinden oluşturulmuş bir formun insanların hayatına sokulabilmesi için konunun uzmanı ve yeniliklere açık olan bir firmanın bunu hayata geçirmesi gerekiyordu. İşte bu noktada İstikbal bana bu projeyi sundu ve yollarımız kesişti. İşbirliği içinde başarılı bir projeye imza attık” dedi.

Birbirinden güzel ev tekstil ürünleriyle yatak odalarına estetik, mekanları sanatla buluşturan Art Club Ev Tekstil Koleksiyonu Türkiye çapında bine yakın İstikbal bayisinde sanatseverlere sesleniyor...

www.istikbal.com
Bilgi için: 444 33 44

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT