Sanda Spa`dan Annenize Huzur ve Rahatlık Armağan Edin

Alışveriş Alışveriş Sanda Spa`dan Annenize Huzur ve Rahatlık Armağan Edin

Tarihler: 05 Mayıs 2011 Perşembe ~ 08 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Sanda Spa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2011 ~ May 8, 2011

“İyi hissettirme” misyonuyla faaliyet gösteren SANDA SPA, Anneler Günü için unutulmaz bir hediye seçeneği hazırladı. SANDA SPA’nın Anneler Günü’nden ilham alarak yarattığı özel paketi ve SANDA SPA Hediye Çekleri ile annenize rahatlık, tazelik ve huzur hediye edebilirsiniz.

Balili ve Türk terapistlerin görev yaptığı, “1 saatlik tatil” sloganıyla hizmet veren SANDA SPA’dan annelere özel seçenekler… SANDA SPA’nın hediye çekleri ve Anneler Günü’nden ilham alarak hazırladığı özel paketi bu yıl annesine çok farklı ve rahatlatıcı bir armağan sunmak isteyenleri bekliyor. Bu pakette Sanda Breaks menüsünden seçebileceğiniz 50 dakikalık bir masaj ve Elemis Taster Facial bakımı yer alıyor.

Bu özel paketi armağan ettiğiniz anneniz, SANDA SPA’nın Sanda Breaks masaj alternatiflerinden birini seçerek, bu rahatlatıcı hediyeye 50 dakikalık bir masajla başlıyor. Daha sonra ise, “The Beauty Oscars 2010” ödülünün sahibi ve dünyanın en iyi spa ürünü olan Elemis’in ürünleriyle yapılan Elemis Taster Facial bakımı uygulanıyor. Bu bakım, donuk, cansız ve kuru ciltlere yoğun bir nemlendirme ile hızlı ve anında canlılık kazandırmaya yardımcı oluyor.

SANDA SPA’nın Anneler Günü için sunduğu hediye seçenekleri bu paketle sınırlı değil. Şık tasarımlı SANDA SPA Hediye Çekleri sayesinde, SANDA SPA’nın geniş menüsündeki altmışı aşkın terapi seçeneklerinden birini seçebilir, anneniz için ilgi çekici ve unutulmaz bir armağan oluşturabilirsiniz.

SANDA SPA’nın Anneler Günü’nden ilham alarak yarattığı özel paket 165,00 TL olarak fiyatlandırılıyor.

SANDA SPA-Etiler: 0212 352 25 00
SANDA SPA-İstinye: 0212 367 20 60
SANDA SPA-Trio: 0216 472 00 72

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT