Sandalette Derimod Zerafeti

Alışveriş Alışveriş Sandalette Derimod Zerafeti

Tarihler: 30 Haziran 2009 Salı ~ 30 Temmuz 2009 Perşembe

Firma: Derimod

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 30, 2009 ~ Tem 30, 2009
Sandalette Derimod Zerafeti
Ayakta rahatlık ve dekoltenin simgesi sandaletler 2009 yazına damgasını vuruyor. Derimod onlarca farklı sandalet ve parmak arası terlik alternatifini yüzde 50 indirim avantajı ile sunuyor.

Derimod 2009 yazı için tasarlanan sandalet koleksiyonu ile bayanlara hem rahat hem de zarif bir görünümü aynı anda sunuyor. Kullanışlı parmak arası tasarımları ve düztabanları ile rahatlığın simgesi olan sandaletler, farklılaşan üst tasarımları ve canlı renkleri ile göz dolduruyor.
Derimod’un sunduğu birbirinden şık ve kullanışlı sandaletler, özgün stilleri ve detaylarındaki incelikler ile dikkat çekiyor. Derimod sandaletler sade tasarımları ile sofistike bir görünüm yaratırken, tahta boncuk ve metal zımba detayları ile zenginleştirilmiş modelleri ile gösterişli bir yapıya bürünüyor.

Tatilde olduğu kadar şehir yaşamının günlük koşuşturmasında ve hatta davetlerde bile giyilebilen zarif ve iddialı sandaletler, kimi zaman şık bir elbisenin altında kimi zaman ise plaj kıyafetleri ile kusursuz uyum bir sağlayarak trendy bir görünüm yaratıyor.
Toprak tonlarının yanı sıra canlı renklerin de kullanıldığı Derimod sandaletler, renk seçenekleri ile yaz aylarının enerjisini ayaklara yansıtıyor. Ayak dekoltesinden hoşlananların ağırlıklı tercihi olan Derimod sandaletler, Derimod mağazalarında yüzde 50 indirim fırsatı ve ödeme kolaylıkları ile satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT