Sanosan Bebe Bakım Yağı

Alışveriş Alışveriş Sanosan Bebe Bakım Yağı

Tarihler: 24 Nisan 2008 Perşembe ~ 27 Nisan 2008 Pazar

Firma: Sanosan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2008 ~ Nis 27, 2008
SANOSAN BEBE BAKIM YAĞI

Yeni doğan bebeklerin hassas cildinde henüz koruyucu mekanizma gelişmemiştir. İşte bu nedenle hepsi farklı ihtiyaçlar için geliştirilmiş olan SANOSAN ürünleri, bebeğin hassas cildinde koruma kalkanı görevini de yaparak bakımını gerçekleştirir. .

Bebeklerin günlük ve özel bakımında kullanılan SANOSAN Bebek Cilt Bakım serisi içinde bakım yağı, losyonu, pişik kremi, pantenollü pişik kremi, soğuk ve rüzgâra karşı koruyucu krem ve pudra olmak üzere 6 ürün, temizlik serisinde banyo köpüğü ve şampuanı, bakım sabunu, şampuan, yıkama ve bakım pompalı, temizleme yağı, rahatlatan yağlı temizleme mendili, losyonlu temizleme mendili kutulu, ıslak el bezi olmak üzere 8 ürün, özel bakım amaçlı rahat bir uyku uyumaları için iki ayrı ürün ve anneler için de 2 ayrı ürün bulunmaktadır. SANOSAN ürünlerinde, yüzyıllar boyunca güvenle kullanılmış ve etkinliği ispat edilmiş olan zeytinyağı ve süt proteinleri kullanılmaktadır.

İçerdiği zeytinyağı ve sefa çiçeği ile bebeğinizin saçlı derisinde oluşan konağı temizler, oluşumunu engeller. Konak oluştuğunda, SANOSAN bakım yağı saçlı deriye sürülerek yarım saat bekletilmeli, sonra bebek tarağı ile taranarak tercihen SANOSAN şampuan ile yıkanmalıdır. Gerektiği takdirde uygulamaya birkaç gün daha devam edilmelidir.

SANOSAN bakım yağı hem bebek ve çocuklar hem de yetişkinler için masaj yağı ve nemlendirici olarak da kullanılmaktadır.
Sanosan Bebe Bakım Yağı: 16.00 ytl

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT