Sapphire Çarşı - Grupanya İşbirliği ile AVM Sektöründe Bir İlke İmza Atıldı

Alışveriş Alışveriş Sapphire Çarşı - Grupanya İşbirliği ile AVM Sektöründe Bir İlke İmza Atıldı

Tarihler: 19 Ağustos 2011 Cuma ~ 30 Eylül 2011 Cuma

Firma: Sapphıre Çarşı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 19, 2011 ~ Eyl 30, 2011

Grupanya üyeleri Ramazan Bayramı öncesinde başlayarak, Eylül sonuna kadar devam edecek olan kampanya ile Sapphire’de 100’ü aşkın mağazada %70’e varan indirimler sağlayan hediye çeklerine sahip olacak.

Proje, tüketiciye sağlanan imkanlar düşünüldüğünde sektörde bugüne kadar fırsat siteleri üzerinde yapılmış ilk ve en geniş kapsamlı kampanya olma özelliğini taşıyor.

Son aylarda çarpıcı mimarisi, mağaza çeşitliliği, leziz cafe ve restaurantları ve Türkiye’nin gündemine oturan etkinlikleriyle İstanbul’un yeni buluşma noktası haline gelen Sapphire Çarşı, Türkiye’nin en büyük fırsat sitelerinden Grupanya ile işbirliğine giderek, Eylül sonuna kadar Grupanya üzerinden yapılacak alışverişlerde 100’ü aşkın mağazasında geçerli olacak hediye çekleriyle yine Türkiye’nin gündemine oturacak.

Grupanya üyeleri sadece bir kaç dakikalarını ayırıp; www.grupanya.com adresinde Sapphire Çarşı’ya özel olarak ayrılmış sayfalardaki fırsatları satın alarak modadan teknolojiye, ev dekorasyonundan, yeme-içmeye kadar birçok farklı kategoride hediye çeklerine sahip olabilecek ve bu çekler ile Sapphire Çarşı mağazalarından alışveriş yapmaları halinde yüzde 70’e varan indirimlerden yararlanacaklar.

Yönetimi Jones Lang Lasalle tarafından yapılan Sapphire Çarşı AVM Müdürü Rıdvan Taranbugün ve Grupanya CEO’su Esra Sertoğlu söz konusu işbirliğinin perakende ve grup satınalma sektörlerini biraraya getiren Türkiye’deki ilk örnek olduğuna dikkat çekerek yaratılan sinerjinin dünyada da online ve offline perakende sektörleri için oldukça yenilikçi bir adım olduğunu belirtiyorlar. “Sapphire Çarşı ve Grupanya olarak pazarlama alanında yeni bir dönem başlatılmaktadır. Bu çalışma hem tüketiciler ve hem de AVM açısından kazan-kazan bir nitelik taşıyor. Grupanyalı tüketiciler bir defada Grupanya’nın sağladığı platform üzerinden Sapphire Çarşı’nın 100’e yakın mağazasından alışveriş etme ve eşsiz bir fırsat deneyimi yaşama şansını yakalayacaklar. Türkiye’nin lider grup satın alma şirketi ve

İstanbul’un şehrin merkezindeki en yeni alışveriş merkezi olarak yenilikçi ve yaratıcı projeler üretmeye devam edeceğiz.” dediler.

Bu sıradışı kampanya sayesinde, indirim sezonlarında alışveriş yapmayı tercih edenler hem İndirim Üstüne İndirim fırsatı yakalamış olacak, hem de bahar aylarında yeni kapılarını açmış olan ve şu aralar şehrin en gözde noktalarından biri olan Sapphire’de keyifli bir alışveriş yapma şansını yakalayacaklar.

Bayram öncesi başlayacak kampanya süresince Sapphire Çarşı içinde bir de Grupanya bankosu bulunacak ve bu bankodan ve www.grupanya.com sitesinden kampanya hakkında detaylı bilgilere ulaşılabilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT