Sarar Gözlükleri 2010 Yeni Modelleri

Alışveriş Alışveriş Sarar Gözlükleri 2010 Yeni Modelleri

Tarihler: 30 Aralık 2009 Çarşamba ~ 29 Ocak 2010 Cuma

Firma: Sarar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 30, 2009 ~ Oca 29, 2010
Sarar Gözlükleri yeni modelleri ile 2010 sezonunda da farklılığını kanıtlıyor.

Sarar Gözlük koleksiyonunda özellikle saplardaki detaylar göz alıyor. Sarar 2010, bayanlar için hazırladığı minimalist modelleriyle zirvede kalmaya devam ederken, erkek kullanıcılar için hazırladığı modeller ile beyler daima şıklığını koruyacaklar.

Sarar’ın bayanlara yönelik hazırladığı güneş gözlüğü koleksiyonunda bu sezon, 70 li yılları tekrar anımsatacak modeller yer alıyor. Koleksiyonda diğer modeller ise, büyük ve tek parça gözlükler, metal, asetat tasarımlar ve yüzü kaplayan mask gözlükler ilgi toplarken, erkeklere yönelik koleksiyonda ise, kemik saplarla bütünleştirilmiş detaylarda metale ağırlık verirken, alternatif renklerle gözlük tasarımlarına tutkulu bir hava katarak, gözlüğü hayatınızın bir parçası haline getiriyor. Sarar Gözlük koleksiyonu’nun da %100 UV filtreli polarize camlar kullanılarak kullanıcıların göz sağlığına da önem veriliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT