Sarev`den Mis Kokulu Uykular!

Alışveriş Alışveriş Sarev`den Mis Kokulu Uykular!

Tarihler: 07 Nisan 2008 Pazartesi ~ 12 Nisan 2008 Cumartesi

Firma: SAREV

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 7, 2008 ~ Nis 12, 2008
SAREV’DEN MİS KOKULU UYKULAR!
Türk ev tekstilinin güçlü markası SAREV, sektöründe yenilikçi adımlar atmaya devam ediyor. SAREV, ürettiği kokulu nevresim takımlarıyla bir ilke imza atıyor ve SAREV tutkunlarına “mis kokulu uykular” sunuyor.

Her zaman şıklığı ve sadeliğiyle odaların görüntüsünü değiştiren SAREV nevresim takımları, bu kez de kokulu seçenekleriyle odaların havasını değiştiriyor. Özel bir işlemle kumaşa yerleştirilen ve yatakta hareket ettikçe ortaya çıkan kokular, ferahlık ve temizlik hissi veren dört farklı seçeneğiyle yine her zevke hitap ediyor.

Pembe ve mor renklerle üretilen “Almira” deseni “Vanilya” aromasıyla; iki farklı renk seçeneği bulunan “Lavinia” deseni “Aloe Vera” aromasıyla kokuya önem verenlerin beğenisine sunuluyor. Bu iki desenin yanı sıra; pembe, yeşil, lila ve mavi renk alternatifleri bulunan “Ribbonia” adlı desen, “Blue Clouds (Mavi Bulutlar)” adıyla üretilen ferah bir kokuya sahip. “Butterfly” deseni ise “Milk&Honey (Süt&Bal)” isimli kokuyla yatak odalarındaki yerini almaya hazırlanıyor.

Bol desen ve renk alternatifleriyle farklılık arayanlar için hazırlanan SAREV ürünleri, yurt içindeki tüm satış noktalarından temin edilebilir.
Bilgi için: www.sarev.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT