Sarev`den `Stop Aids!` Çağrısı

Alışveriş Alışveriş Sarev`den `Stop Aids!` Çağrısı

Tarihler: 24 Aralık 2007 Pazartesi ~ 30 Aralık 2007 Pazar

Firma: Sarev

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 24, 2007 ~ Ara 30, 2007
SAREV’DEN “STOP AIDS!” ÇAĞRISI
SAREV; “1 Aralık Dünya AIDS Günü”ne ithafen “Daha Sağlıklı ve Bilinçli Bir Gelecek İçin STOP AIDS!” sloganıyla, ünlü tasarımcısı Cenk MOMMARJE tarafından tasarlanan özel nevresim takımları üretti.

“Romeo” adı altında üretilen nevresim takımları; 80’li yılların başında ortaya çıkan ve alınan tüm önlemlere rağmen hızla yayılmaya devam eden, yüzyılın vebası AIDS hastalığına karşı bilinçlendirme amacı taşıyor. Yastıklarındaki ceplerde “STOP AİDS!” yazılı prezervatif bulunan “Romeo”, AIDS’den korunmaya karşı duyarlı olmaya çağrı niteliği de taşıyor.

Tüketicilerin sağlığını ön planda tutarak üretim yapan ve sektörde önemli ilkleri gerçekleştiren SAREV, tanınmış tasarımcısı Cenk MOMMARJE’nin “1 Aralık Dünya AIDS Günü” için tasarladığı nevresim takımları ile yeni bir ilke imza atıyor.Siyah ve kırmızı renkten oluşan takımlarda, AIDS’le mücadelenin ve dayanışmanın simgesi olan “kırmızı kurdele” ve beraberinde sunulan prezervatif; SAREV’in AIDS konusundaki hassasiyetinin yanı sıra, sağlığa ve toplumsal duyarlılığa verdiği önemi ortaya koyuyor.
Bilgi için: www.sarev.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT