Sarı, Siyah, Kızıl, Kahverengi... Sizin Tercihiniz Hangisi?

Alışveriş Alışveriş Sarı, Siyah, Kızıl, Kahverengi... Sizin Tercihiniz Hangisi?

Tarihler: 17 Aralık 2010 Cuma ~ 17 Ocak 2011 Pazartesi

Firma: Fonex

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2010 ~ Oca 17, 2011

Bu yılın modası uzun saçlara mı sahipsiniz? Ya da kullanımı rahat, modern kesimli kısa saçlarınız mı var? Saçınız ister uzun ister kısa olsun Fonex Saç Boyası ile saçınıza istediğiniz rengi kolayca verebilirsiniz. Fonex’in göz alıcı saç boyası yelpazesinden tarzınıza, ten ve göz renginize, saç kesiminize en uygun tonu seçmek çok kolay. Yeni yılda saçınızın rengini değiştirerek yepyeni bir görünümle yeni bir başlangıç yapmak istemez misiniz?

İNATÇI BEYAZLARDA BİLE MÜKEMMEL SONUÇ…

Fonex Saç Boyası, buğday ve meyve özleri içeren besleyici formülü sayesinde saçın kurumasını önlüyor ve saça ekstra yumuşaklık verirken aynı zamanda parlak bir görünüm kazandırıyor. En inatçı beyazlarda bile kusursuz sonuçlar elde etmeniz için geliştirilmiş Cover Base serisi, 2 farklı tonda çalışma seçeneği sunuyor. İki grup ana renk serisi yaratıcı dokunuşlarınıza güç katıyor. “Naturel” ve “yoğun naturel” serisinden ister daha soft ister daha yoğun ton seçimi size kalmış... 6 farklı tonda Blonde serisi ile doğal saçlarda eşsiz gölgeler/balyajlar ile saçları hareketlendirip ışıltı kazandırıyor. Ayrıca boyalı saçlarda dekolore işleminden sonra ton vermek için de ideal…

Magic Colours serisi, 10 farklı rengiyle hem mix renk olarak hem de Contrast Base ile doğal veya boyalı saçlarda; kızıl, bakır, viyole kontrast gölgeler ve balyajlar elde etmek için geliştirildi. İki yönlü formülü ile saç uzmanları için ton üstüne ton boyamaları, naturel veya yeni trendlere göre sıra dışı tasarımlar veya imaj çalışmaları için geniş olanaklar sunuyor.

SAÇ BOYARKEN NELERE DİKKAT ETMELİ?
• Boya ve renk seçiminizi iyi yapın (Özellikle ilk defa boya yapacaksanız dikkatli olmalısınız.)
• Saçlarınızın durumunu değerlendirin (Sağlıklı saçlarda her zaman daha iyi sonuç alınır.)
• Doğru rengi seçin (Göz, ten ve cilt renginizi tamamlayan tonlar olmalı.)
• Rengi korumak için; boyadan sonra güneş ve klordan uzak durun, saç kurutma makinesi, fön ve maşa gibi sıcaklığı çok yayan aletleri fazla kullanmaktan kaçının. Saçınızı parlak ve nemli tutmak için, özellikle boyalı saçlar için üretilmiş şampuan, saç kremi ve bakım ürünlerini uygulayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT