Şaşırtıcı tasarım ve olağanüstü konfor yeni QUINNY BUZZ`da buluştu

Alışveriş Alışveriş Şaşırtıcı tasarım ve olağanüstü konfor yeni QUINNY BUZZ`da buluştu

Tarihler: 24 Nisan 2007 Salı ~ 26 Nisan 2007 Perşembe

Firma: Grup Baby

Telefon: (216) 573 62 00 (10 hat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2007 ~ Nis 26, 2007

Şaşırtıcı tasarım ve olağanüstü konfor yeni QUINNY BUZZ`da buluştu

Quinny Buzz bebek arabası; benzersiz otomatik açılma sistemi, yenilenen ergonomik oturma ünitesi ve harika tasarımı ile şimdi çok daha konforlu

Quinny Buzz bebek arabası, çağın ilerisindeki tasarımı ve devrim yaratan hidrolik tekniği sayesinde tamamen otomatik açılarak ailelere kullanım kolaylığı yaratıyor. Bu özelliğinin yanı sıra kendi grubundaki en hafif bebek arabası olduğundan Quinny Buzz`un manevra kabiliyeti son derece yüksektir. 3 tekerleği ile modern bir bebek arabası görünümünde olan Quinny Buzz, 6 çeşit renk kombinasyonu da sunuyor.

Quinny Buzz bebek arabasının yeni ve geliştirilmiş oturma ünitesi yumuşak malzemelerle yapılmış olup, ergonomik tasarımıyla çocuklara uygunluk ve yüksek konfor sağlıyor. Oturma ünitesinin 3 yatma ve oturma pozisyonunun yanında Quinny Buzz`da çift yönlü monte etme seçeneği de bulunuyor.

Ön ve arka tekerleklerde bulunan süspansiyon sayesinde en ufak bebekler Qubile sarsıntıları hissetmeden yolculuk etme şansına sahip oluyor.
Quinny Buzz Maxi-Cosi Cabrio bebek araba koltuğu ve/veya Dreami portbebe ile birlikte doğumdan itibaren kullanılabilir. Quinny Buzz; güneşlik tente, yağmurluk ve rüzgarlık sayesinde 4 mevsim için ideal bir bebek arabası olup, uygun desenli ayak örtüsü, güneşlik ve alt sepet aksesuar serisini tamamlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT