Saturn İle Maçlar Evinize Geliyor

Alışveriş Alışveriş Saturn İle Maçlar Evinize Geliyor

Tarihler: 27 Eylül 2010 Pazartesi ~ 27 Ekim 2010 Çarşamba

Firma: Saturn

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 27, 2010 ~ Eki 27, 2010

Saturn İle Maçlar Evinize Geliyor

Ekim ayı boyunca Saturn’dan alacağınız Lig TV Ekospor Paketi ile derbi maçları yakından takip etmenin zevkine varacaksınız. Alacağınız Lig TV Paketi ile birlikte, 150 TL. değerinde hediye kartı da Saturn’dan futbol severlere hediye ediliyor.

İstanbul’un en teknolojik mağazası Saturn, futbol meraklılarının yüzünü güldürecek birbirinden cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Yeni sezon maçlarının başlaması ile beraber heyecan yükselmeye başladı. Siz de takımınızın maçlarını evde izlemek istemez misiniz? Öyle ise tek yapmanız gereken Saturn’a gelmek.

Saturn’un 23 Eylül tarihinde başlayan ve tüm Ekim ayı boyunca sürecek kampanyasında, 10 aylık Digiturk Lig TV Ekospor Paketi alan herkes, 150 TL. değerinde hediye kartı kazanıyor. Üstelik 150’den fazla kanala sahip olacağınız Digiturk Lig TV Ekospor Paketi içerisinde, ilk ay tüm kanalları ücretsiz olarak izleyebileceksiniz.

Saturn’da, 150 TL.’lik hediye kartı hediyeli Digiturk Lig Tv Ekospor Paketi’nin satış fiyatı 449 TL.

Televizyondan DVD’ye, ev sinema sisteminden uydu alıcısına, projeksiyondan dizüstü bilgisayara, masa üstü bilgisayardan fotoğraf makinesine ve beyaz eşyaya kadar birçok farklı ürün, Saturn’da en uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile satışta olacak.

“Yaşasın Cimrilik” sloganıyla hesabını bilen tüketicilerine seslenen Saturn, Türkiye ile birlikte toplam 13 ülkede 250’den fazla mağazasıyla teknoloji keyfini, yaşamın bir parçası haline getirmeyi hedefliyor

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT