Schnadig Koleksiyonu’ndan Outside in Serisi

Alışveriş Alışveriş Schnadig Koleksiyonu’ndan Outside in Serisi

Tarihler: 21 Mayıs 2012 Pazartesi ~ 21 Temmuz 2012 Cumartesi

Firma: Fatih Kıral

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2012 ~ Tem 21, 2012

Fatih Kıral Mobilya, dünyaca ünlü mobilya tasarım markası Schnadig markasının Outside In serisini müşterileriyle buluşturuyor.

32 yılı aşkın süredir zarafet, saygınlık ve kalite anlayışı ile ilerleyen Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon yerli & dünyaca ünlü markaların koleksiyonlarıyla yenilenmeye devam ediyor. Fatih Kıral Mobilya şimdi de Amerika’nın ünlü markası Schnadig markasının Outside In serisini müşterileriyle buluşturuyor. Tasarımlarında sade ve düz çizgileri kullanarak hem rahatlık hem de modernliği sunan Outside IN serisi, yazlık mekanlar için ideal bir seçim olacak. Yaz aylarınızı geçirdiğiniz evinizde modern, şık ve bir o kadar da konforlu mobilyalar tatilinizin de güzel geçmesini sağlayacak.

Açık renklerin çoğunlukla yer aldığı Outside In serisinde oturma odasından, yatak odalarına, yemek takımlarından, sandalyelere kadar birçok seçenek bulunuyor. Fatih Kıral Mağazaları’nda satışa sunulan Outside In serisindeki ince detaylar, el işçiliği ise serinin en dikkat çeken özelliği oluyor. Özellikle koltuklardaki modern şıklık dikkat çekerken masa ve sandalye tasarımlarındaki farklılık görülmeye değer. Vitrinler ise zaman içinde yolculuğa çıkmış hissini veriyor. Yalın çizgilerin yansıdığı yatak odaları ise sizi farklı dönemlere götürecek kadar güçlü çizgilere sahip.

Bu etkileyici seriyi daha yakından görmek istiyorsanız en yakın Fatih Kıral Mağazası’nı ziyaret edebilirsiniz.

www.fatihkiral.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT