Schnading Koleksiyonu’ndan Caracole Serisi ile Tanışma Vakti

Alışveriş Alışveriş Schnading Koleksiyonu’ndan Caracole Serisi ile Tanışma Vakti

Tarihler: 06 Mart 2012 Salı ~ 06 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Fatih Kıral

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 6, 2012 ~ May 6, 2012

Fatih Kıral güvencesiyle...

Schnading Koleksiyonu’ndan Caracole serisi ile tanışma vakti

Fatih Kıral Mobilya, dünyaca ünlü mobilya tasarım markası Schnading markasının Caracole serisini müşterileriyle buluşturuyor.

32 yılı aşkın süredir zarafet, saygınlık ve kalite anlayışı ile ilerleyen Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon yerli & dünyaca ünlü markalar ile koleksiyonlarına yenilikler eklemeye devam ediyor. Son olarak Fatih Kıral Mobilya’nın ev sahipliği yaptığı Scnading markasının Caracole serisini müşterileriyle buluşturuyor. Tasarımlarında eski ve yeniyi birleştirmesiyle bilinen, geleneksel mobilyaları seven fakat onlara yenilik katmak isteyenlere farklı alternatifler sunan Caracole serisinde oturma odasından, yatak odalarına, yemek takımlarından, sandalyelere kadar birçok seçenek bulunuyor.

Fatih Kıral Mağazaları’nda satışa sunulan Caracole serisinde ağırlıklı olarak ahşap kullanılmış. Ürünlerde kullanılan malzemelerin yanında ince detaylardaki el işçiliği de serinin en özel yanını oluşturuyor. Seride yer alan mobilyaların birçoğunda farklı şekillerde uygulanan oymalar da bulunuyor. Bunlar kimi zaman bir sandalyenin ayağında, kimi zamanda bir gardıropta dikkat çekiyor. Seride bulunan aksesuarlar özellikle de farklı şekiller verilmiş aynaları evinizin her köşesinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Bu etkileyici seriyi daha yakından görmek istiyorsanız en yakın Fatih Kıral Mağazası’nı ziyaret edebilirsiniz.

www.fatihkiral.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT