Scout Ailesinin Yeni Üyesi Skoda Roomster Scout !

Alışveriş Alışveriş Scout Ailesinin Yeni Üyesi Skoda Roomster Scout !

Tarihler: 11 Aralık 2006 Pazartesi ~ 11 Aralık 2006 Pazartesi

Firma: Skoda

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 11, 2006 ~ Ara 11, 2006

Scout ailesinin yeni üyesi “Skoda Roomster Scout”!
Skoda, dünyada olduğu kadar Türkiye’de de büyük ilgi gören Roomster’ın yeni modeli “Roomster Scout”u dünyaya tanıtıyor.

Paris Motor Show’da lansmanını yaptığı Octavia Scout’tan sonra Scout ailesinin ikinci üyesi olan ve farklı off-road unsurları içeren kompakt MPV sınıfındaki yeni otomobili Roomster Scout hayatı kolaylaştırmak için tasarlanmış.

Daha büyük ölçülere sahip olan Roomster Scout, Roomster’dan 14 mm daha uzun, 11 mm daha geniş ve 43 mm daha yüksek. 16‘ aluminyum jant standardında yer alırken 17‘ aluminyum jant opsiyonel olarak sunulmaktadır. Otomobilin arka tamponunda bulunan gümüş alt kapak Scout’un karakteristik çizgisini yansıtıyor. Yukarıya doğru açılan arka kapısında ve arka pencerelerinde yer alan koyu renkli cam yine standart olarak sunuluyor.

4 silindirli 1.4 16V 85 hp ve 4 silindirli 1.6 16V 105 hp gücünde benzinli motor seçenekleri bulunan Roomster Scout’un ayrıca 3 silindirli 1.4 TDI PD 80 hp ve 4 silindirli 1.9 TDI PD 105 hp dizel motor seçenekleri de sunuluyor. Bütün motor seçenekleri 5 vitesli manuel şanzımana sahipken, 1.6 16V 105 hp versiyonunda 6 vitesli Tiptronic şanzıman seçeneği bulunuyor.

Dünya lansmanı bu ay Essen ve Bologna’da gerçekleşecek motor fuarlarında yapılacak olan Roomster Scout’un 2007 yılının Mart ayında piyasaya sunulması planlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT