Seçkin Sofraların ‘Özel Seçim’i Altın Hasat Sızma Zeytinyağı

Alışveriş Alışveriş Seçkin Sofraların ‘Özel Seçim’i Altın Hasat Sızma Zeytinyağı

Tarihler: 21 Ağustos 2006 Pazartesi ~ 22 Ağustos 2006 Salı

Firma: Ülker

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 21, 2006 ~ Ağu 22, 2006
Seçkin Sofraların ‘Özel Seçim’i
Kurulduğu günden bu yana, kalite ve lezzetle birlikte anılan Ülker, şimdi de sofralarımızı birinci sınıf zeytinyağı lezzeti ile tanıştırıyor: Altın Hasat Özel Seçim Sızma Zeytinyağı!

Ayvalık’ın sıcak güneşinden sağlık, verimli toprağından lezzet biriktiren zeytinler daha yere düşmeden tek tek elle toplanıyor. Olgunlaşmamış zeytinlerin bekletilmeden sıkılmasıyla meyvemsi ve hoş bir tat elde ediliyor. Doğal aroması, rengi ve kokusuyla çok özel bir tat sunan Altın Hasat Özel Seçim, sınırlı sayıda üretilerek, seçkin sofralarda yerini almaya hazırlanıyor.

Nadir bulunan % 0.5 düşük asit oranı ile üstün bir yağ kalitesi ve lezzet sunan Altın Hasat Özel Seçim, zeytinyağlı çeşitlerin yanı sıra, salata ve özel sosların da vazgeçilmezi olmaya aday. Altın Hasat Zeytinyağı; sızma, riviera ve extra naturel sızma çeşitlerinden sonra Özel Seçim 500 ml ile satış noktalarında…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT