Seçkin Yaşam Alanlarının Yaratıcıları Vaillant`ı Tercih Etti

Alışveriş Alışveriş Seçkin Yaşam Alanlarının Yaratıcıları Vaillant`ı Tercih Etti

Tarihler: 20 Kasım 2006 Pazartesi ~ 24 Kasım 2006 Cuma

Firma: Vaillant

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 20, 2006 ~ Kas 24, 2006

SEÇKİN YAŞAM ALANLARININ YARATICILARI VAILLANT’I TERCİH ETTİ
Avrupa’nın önde gelen ısıtma sistemleri üreticisi Vaillant, KentPlus ve UpHill Court gibi seçkin yaşam alanlarının da tercih ettiği isim oldu.

Kurulduğu yıldan bu yana yüksek kalite standardında geleceğin ev konforunu tüketicilerine ulaştırmayı amaçlayan Vaillant’ın yaklaşık 4000 adet ürünü, TOKİ işbirliğiyle Ataşehir’de kurulan Uphill Court ve Kentplus Ataşehir’in tek ısıtma sistemi markası oldu.

Uphill Court Mekanik Grup Şefi Hasan Bacak; Vaillant’ın tüketicilerine sunduğu yüksek kalite standardı, sistem çözümü ve 7 gün 24 saat kesintisiz verilen servis hizmetlerindeki üstünlük nedeniyle Vaillant’ı tercih ettiklerini belirtti.

Kent Plus, Mekanik Tesisat Bölüm Şefi Ekrem Yıldız ise; Vaillant’ın müşteri memnuniyeti odaklı bir firma olduğunu, satış sonrası hizmetlerde ön plana çıktığını, müşteri taleplerini karşıladığını belirterek, Kent Plus Ataşehir’deki tüm konutlarda, Vaillant ürünlerini tercih ettiklerini ifade etti.

Vaillant Pro bacalı ve hermetik kombiler, farklı büyüklükteki mekanlar için çeşitli model ile modern ısıtma ve sıcak su konforu için farklı çözümler sunuyor. Küçük hacimde, anında sıcak su imkanı, sabit sıcaklıkta sıcak su konforu, LCD display ile kolay arıza teşhisi ve cihazın çalışma konumlarını izleyebilme gibi özellikler, Vaillant Pro kombinin temel özellikleridir.

Vaillant aquaplus kombiler ise, küçük ebatları ile her türlü alana kolaylıkla yerleştirilebiliyor, içerisinde bulunan Turbolux Sistemde çalışan boyler ile 36 kw modelde sağladığı 10 dakikadaki 201 lt sabit sıcaklıktaki su ile aynı anda üç banyo, jakuzi ya da bol sıcak su tüketen lux bataryaların kullanımı için idealdir.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT