Şems Hoşgörü Koleksiyonu Yeni Parçalarıyla Dikkat Çekiyor

Alışveriş Alışveriş Şems Hoşgörü Koleksiyonu Yeni Parçalarıyla Dikkat Çekiyor

Tarihler: 06 Mart 2012 Salı ~ 06 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Favori

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 6, 2012 ~ May 6, 2012

Favori özel temalı koleksiyonları arasında yer alan “Şems Hoşgörü Koleksiyonu” vitrinlerdeki yerini aldığı günden beri yoğun ilgi görüyor. Mevlana’nın yol arkadaşı “Şems”ten ilham alınarak tasarlanan özel koleksiyon, farklılığıyla ilk günden itibaren dikkat çekiyor.

Kırk beşi aşkın tasarımcısı ve tasarım okuluyla, Türkiye’nin en büyük altın takı üreticilerinden olan Favori’nin özel temalı koleksiyonları arasında yer alan “Şems Hoşgörü Koleksiyonu”, Mevlana’ya özel hazırlandı. “Mevlana Hoşgörü Koleksiyonunun” devamı niteliğindeki koleksiyon, anlamlı tasarımlarıyla, tarihi üzerinde taşımak isteyenleri bekliyor.

“Şems Hoşgörü Koleksiyonu” kolye ucundan yüzüğe, gerdanlıktan kolyeye, bileziğe kadar uzanan geniş bir ürün yelpazesine sahip ve bu yelpazeye yenilerini eklemeye devam ediyor. Her ürün üzerinde farklı bir anlam ve hikaye taşıdığı için bu koleksiyonla tanışanlar ondan vazgeçemiyor. Beyaz, yeşil ve pembe altın Favori’nin uzman tasarımcılarının özgün yorumlarıyla, günlük kullanılabilecek takılara ve özel günler için hazırlanan aksesuarlara dönüşürken uygun fiyatlarıyla da müşterilerini cezbediyor.

Nefsi olgunlaştırmaktan bahseden Şems suresi, şems’in ve Mevlana’nın insanlığın yoluna ışık tutan fikirleri ile din, dil, ırk ayırımı yapmadan herkese insan olarak yaklaşan felsefeleri, “Şems Hoşgörü Koleksiyonunun” çıkış noktasını oluşturuyor.

Favori, geçmişle geleceği buluşturan, hikayesi olan özel temalı kültürel koleksiyonlarının yanında şehir koleksiyonlarıyla da sektöründe fark yaratıyor. Özgün ürünleriyle tüketicisinin şıklığını tamamlayan Favori, Yağcı Bedir, İstanbul 4 Kule, Ayasofya, Erzurum Oltu Taşı, Ege Kültür, Çanakkale Destanı, Favorim İstanbul gibi koleksiyonlarıyla tarihi ve kültürel değerlerimize sahip çıkıyor. Her yaşa ve her zevke hitap eden tasarımlar üreten marka her yıl ortalama 6000 yeni ürün tasarlıyor.

Türkiye genelindeki bütün Favori mağazalarında satışa sunulan “Şems Hoşgörü Koleksiyonu” ile tanışmak için en yakın Favori mağazasına uğramakta geç kalmayın.

Koleksiyonu görmek için web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz: www.favori.com.tr

İletişim:
Tel: 0212 512 11 45

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT