Sen Neredeysen Koçak Gold Orada!

Alışveriş Alışveriş Sen Neredeysen Koçak Gold Orada!

Tarihler: 23 Şubat 2009 Pazartesi ~ 27 Şubat 2009 Cuma

Firma: Koçak Gold

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 23, 2009 ~ Şub 27, 2009
SEN NEREDEYSEN KOÇAK GOLD ORADA!
Türkiye’deki altın ve pırlanta sektörünün önemli firmalarından biri olan Koçak Gold’un ürünlerine sahip olmak artık parmaklarınızın ucunda. Koçak Gold, sanal mağazası www.ekocakgold.com ‘da birbirinden çekici, özgün tasarımlı ürünlerini bu adresten müşterilerinin ayağına getirecek.Zaman zaman düzenlenen çok cazip kampanya duyurularını bu siteden takip etmeye devam edeceksiniz….

Doğum günü, evlilik yıldönümü gibi özel günlerde mağaza mağaza dolaşıp vakit kaybetmeye gerek kalmadan sevdiklerinize en özel hediyeyi seçmeniz için Koçak Gold, yeniden yapılandırdığı sitesinde kolay alışveriş fırsatı sunuyor. Online ya da telefonla müşteri hizmetlerini en iyi şekilde sunarak görselleri ve renkleriyle diğer sitelerden farklı bir çalışmayla güvenli, pratik, alternatif bolluğu olan mükemmel bir alışveriş sitesi oluşturdu.14 ve 22 ayar bilezikler, yüzükler, kolye ucu, kolye, mini setler, bileklik, küpeler, zincir, broşlar, setler, erkeklere hitap eden zengin koleksiyonundan oluşan ürünlerini sanal mağazasında satışa çıkaran Koçak Gold, internet ortamında müşterilerinin güvenli alışveriş yapmalarını sağlamak için en üst düzeyde teknolojiyi kullanmaya devam ediyor.

Ürünler KDV dahil, kredi kartı ya da EFT ödemesiyle satılıyor. Üstelik Garanti Bankası , Yapı Kredi Bankası, Akbank, İş Bankası ve Finansbank kartlarına 12 ay taksit yapılıyor.Site uluslar arası güvenlik sağlayıcısı SSL tarafından korunduğundan, tüketicilerin kredi kartlarıyla yaptıkları alışverişlerinde korkmalarına gerek kalmadan alışveriş yapma imkanı sunuyor .

www.ekocakgold.com sitesinde aradığınız her şeyi bulabileceksiniz ve sürekli takip etme ihtiyacı hissedeceksiniz….
Bilgi için: 0 212 514 81 11
www.kocakgold.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT