Sen Onu Bunu Dinleme, Aradığın Herşey Radio Company`de!

Alışveriş Alışveriş Sen Onu Bunu Dinleme, Aradığın Herşey Radio Company`de!

Tarihler: 21 Kasım 2006 Salı ~ 24 Kasım 2006 Cuma

Firma: Radio Company

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2006 ~ Kas 24, 2006
SEN ONU BUNU DİNLEME, ARADIĞIN HERŞEY RADIO COMPANY’DE !
Ulusal radyoların ve reklamveren firmaların yeni iş ortağı, radyo reklam ajansı, RADIO COMPANY kuruldu !

Türkiye iletişim pazarında -takip edilme ve erişim oranlarında- ikinci büyük ve önemli reklam mecrası olan Ulusal Radyolar’ı reklamverenlerle buluşturmayı hedefleyen Radyo Reklam Ajansı RADIO COMPANY, profesyonel ekip ve hedefe yönelik yaratıcı çözüm önerileri ile sektöre hızlı bir giriş yapıyor…

Yaygın erişim, hızlı geri dönüm, ölçülebilirlik ve ekonomik oluşu gibi özellikleri ile reklamverenlere iletişim planlamalarında etki ve avantaj sağlayan radyolar, Türkiye’de takip edilme ve erişim oranlarında televizyondan sonra en çok tercih edilen mecra statüsünde yer alıyor. Ülkemizde kaliteli yayın yapan toplam 962 yerel, 102 bölgesel ve 36 ulusal radyo kanalı bulunuyor. RADIO COMPANY, yenilikçi, yaratıcı ve çözüm odaklı bir anlayışla profesyonel ve deneyimli kadrosu ile ulusal radyo reklam sektörüne yatırım yapıyor.

Uzun yıllardır sektörün içerisinde güvenilirliğini tartışmasız hale getiren, sektördeki hareketliliğin sürekliliğini korumaya yönelik çalışan Arzu Küfündür ve ekibi, yerel pazara hizmet verdiği Local Time şirketinden sonra şimdi sadece ulusal radyo reklam pazarına yönelik markalara/firmalara özel projeler ve hizmetler sunan radyo reklam ajansı RADIO COMPANY’i kurdu.

Radyolar ve reklamverenleri en doğru, en etkin ve en efektif reklam projelerinde buluşturmayı, reklamverenlerin markalarına değer katmayı ana iş prensibi olarak benimsemiş olan RADIO COMPANY ekibinin yapacağı çalışmaların başında markalara özel radyo reklam projeleri üretmek geliyor.

Bunun yanı sıra, RADIO COMPANY bünyesinde müşterilere verilecek diğer hizmetler ise; program sponsorlukları, jingle prodüksiyonları, medya planlama & satınalma hizmetleri (spot, proje, sponsorluk…vs), pazar ve rakip analizleri, raporlama hizmetleri…

20 Kasım 2006 Pazartesi akşamı medya mensupları, sektör yöneticileri ve şirketin iş ortaklarının da katılımı ile Nişantaşı Niş Restaurant & Bar’da lansman partisini gerçekleştiren RADIO COMPANY’nin portföyünde şu an Carrefoursa, Fersan, Remax, Ender, Petrol-İş, CNR, Days in Colors, Subaru, Sultan, Panda, İpek, Anavarza, Aidata, Kiptaş, Vaillant, Asus, Gima, Uno, Tansaş, Bifa, Alarko, LG, Dardanel, Setur, Kentucky Fried Chicken, Pizza Hut, Tek Süt, Berko İlaç vb. gibi farklı sektörlerden pazar lideri ve itibarlı reklamveren firmalar yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT