Senenin Hasadına Çok Özel Bİr Doluca Yorumu: Signium

Alışveriş Alışveriş Senenin Hasadına Çok Özel Bİr Doluca Yorumu: Signium

Tarihler: 01 Aralık 2008 Pazartesi ~ 11 Aralık 2008 Perşembe

Firma: Doluca

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2008 ~ Ara 11, 2008
SENENİN HASADINA ÇOK ÖZEL BİR DOLUCA YORUMU...

Yepyeni bir anlayış, yepyeni bir ürün... Yarattığınız bir şarap için “tüm şaraplardan farklı” demekten, hatta kendi şaraplarınızdan da farklı olduğunu söylemekten çekinmiyorsanız, özel bir şarap yaratmışsınızdır.
1926`dan itibaren üç kuşaktır devam eden şarapçılık deneyimi ile Türkiye`de kaliteli şarabın öncüsü olan Doluca, yepyeni bir anlayış ile yıllara damgasını vuracak yepyeni bir şarabı şarapseverlerin beğenisine sunuyor: SIGNIUM...

Elegans, kompleksite ve harmoni... Bu şarabı anlatan en doğru ifadeler. Doluca tarafından, en iyiyi yaratma tutkusuyla, keşfetme heyecanını birleştirerek; gizemli, kişilikli, özgün bir şarap yaratıldı.
Her sene hasadın en özellikli üzümleriyle üretilen Signium; hasat edilen üzümlerin özelliklerine göre içeriği değişebilecek, şarapseverlerin merak ve keşif duygusunu her zaman canlı tutabilecek özel bir şarap.

Doluca, yalnızca Doluca için değil, şarap dünyası için heyecan verici bir keşif ve yaratım sürecinin sonunda sınırlı sayıda üretilen Signium’u, şarapseverlerin tüketimine sunuyor.

Doluca Hakkında:
Doluca, 1926`dan itibaren üç kuşaktır devam eden şarapçılık deneyimi, "Türk şarapseverlerine hep daha kaliteli ürünler sunmak" misyonu, sürekli yenilikçi ve mükemmeliyetçi yapısı ile Türkiye`de kaliteli şarabın öncüsü olmuştur.
Doluca’nın 1993 yılında hizmete giren, 12 dönümlük arazi üzerinde 10 dönüm kapalı alan olarak kurulan Mürefte`deki üretim ünitesi, 14 milyon litrelik kapasitesi, şarabı dinlendirmek için Fransa`dan ithal edilen meşe fıçıları paslanmaz çelik tankları, modern cihazları ve en son teknolojisi ile Avrupa`nın sayılı tesislerinden biri olmuştur. Doluca günümüzde kaliteli şarap üretimine yönelik yatırımlarını sürdürmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT