Sennheiser Communications Çağrı Merkezleri İçin HD Ses Kalitesine Sahip VoIP Kulaklıklarını Türkiye Pazarına Sundu.

Alışveriş Alışveriş Sennheiser Communications Çağrı Merkezleri İçin HD Ses Kalitesine Sahip VoIP Kulaklıklarını Türkiye Pazarına Sundu.

Tarihler: 07 Ocak 2010 Perşembe ~ 07 Şubat 2010 Pazar

Firma: Bircom

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2010 ~ Şub 7, 2010
Dünyanın en çok tercih edilen ofis kulaklıkları arasında yer alan Sennheiser Communications, HD ses kalitesine sahip VoIP kulaklıklarını üretti.

2010 yılının ilk haftası Bircom güvencesiyle Türkiye pazarına sunulan Sennheiser VoIP kulaklık serisi, internet üzerinden telefon görüşmesi yaparak iletişim giderlerini en aza indirgemeyi hedefleyen ve yüksek ses kalitesini tercih eden kullanıcılar için gelişmiş teknolojiye sahip ürünlerden oluşuyFirmaların dünyanın her yerindeki şubeleriyle ücretsiz telefon görüşmesi yapmalarına ve sabit hat telefon giderlerinden tasarruf etmelerine olanak sağlayan, VoIP operatör pazarı her geçen gün büyürken 2013 yılına kadar IP lisanslarının %17 oranında artacağı, global bütünleşik iletişim pazarının da 13.4 milyar dolara ulaşacağı öngörülüyor.

İletişimde teknolojiyi kullanarak haberleşme giderlerini en aza indirgemeyi hedefleyen firmalar ise internet üzerinden yapılan telefon görüşmelerini, dolayısıyla IP çözümlerini tamamlayan teknolojik donanıma sahip çevresel ürünleri tercih ediyorlar.

Firmaların bütünleşik iletişime olan eğilimlerinin artması ve IP çözümlerine daha hızlı adapte olmaları, IP sistemlere ait çevresel ürünlerin gelişimde büyük rol oynuyor.

İletişim teknolojilerindeki gelişmelere tam uyum sağlayan ve dünyanın en çok tercih edilen ofis kulaklıklarını üreten Sennheiser Communications, internet üzerinden yapılan sesli görüşmeler için yüksek ses kalitesi sunan VoIP kulaklıklarını Türkiye pazarına sundu. Gelişmiş tüm teknolojik özellikleri bünyesinde bulunduran Sennheiser VoIP kulaklık serisi, video konferans ve internet üzerinden yapılan sesli görüşmelerde iletişimin netliğini arttıran, HD ses kalitesine sahip kulaklıklardan oluşuyor.

Kablolu kulaklık kullanan işletmeler ve çağrı merkezlerindeki telefon kullanıcıları için konfor ve teknolojiyi bir arada sunan Sennheiser Communications VoIP serisi kulaklıklarının ultra gürültü filtreleme özelliğine sahip mikrofonları, dışarıdan gelen tüm sesleri filtreleyerek telefon görüşmesi yapan kişilerin sadece birbirlerinin seslerine odaklanmasını sağlıyor. Kullanıcının kulak sağlığını ani ses şoklarından koruyan activegard teknolojisi tüm Sennheiser Communications kulaklıklarında olduğu gibi VoIP serisinde de mevcut.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT