Sephora, Tek Şişede 3 Farklı Koruma Faktörü Sunuyor

Alışveriş Alışveriş Sephora, Tek Şişede 3 Farklı Koruma Faktörü Sunuyor

Tarihler: 30 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 30 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Sephora

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 30, 2011 ~ Haz 30, 2011

Sephora ile bu yaz ağır plaj çantalarından kurtulmanın keyfine varacaksınız. Ayarlanabilir güneş kremi, 15-30 ve 50 olmak üzere üç farklı koruma faktörünü tek bir üründe sunuyor. Minimum çaba ile ekstra güzelliğin keyfine varabileceğiniz güçlü koruma içeren ayarlanabilir güneş kremi, paraben ve sülfat içermiyor.

Sephora Adjustable Ayarlanabilir Koruyucu Güneş Kremi, SPF 15-30-50, 2x50ml

Bu yaz, Sephora, seyahatlerinize hafiflik getiriyor. Sephora ayarlanabilir koruyucu güneş kremi tek bir şişe ile bütün yaz tüm ailenize yetecek. Bu devrim niteliğindeki ürün, SPF 15, 30 ve 50 olmak üzere 3 farklı koruma seçeneği sunuyor. İçeriğinde anti-UVA ve UVB koruması bulunduran krem vücudunuzu koruyor ve nemlendiriyor.

SPF 15 koruyucu güneş kremi mango yağı, tatlı badem yağı ve monoi yağı cildi güneşin zararlı etkilerinden koruyarak yumuşatıp ve nemlendiriyor. Yüksek SPF 50 koruyucu güneş kremi içerdiği monoi özleri, allantoin, gliserin ve E vitamini ile cildi nemlendirerek güneşin zararlı ışınlarından koruyor.

Fiyat: 62.50 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT