Sephora’dan YSL “Parisienne” Parfüm Alanlara Muhteşem Yılbaşı Hediyesi!..

Alışveriş Alışveriş Sephora’dan YSL “Parisienne” Parfüm Alanlara Muhteşem Yılbaşı Hediyesi!..

Tarihler: 23 Aralık 2009 Çarşamba ~ 31 Aralık 2009 Perşembe

Firma: Sephora

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 23, 2009 ~ Ara 31, 2009

Sadece Sephora mağazalarından 22 - 31 Aralık tarihleri arasında, Yves Saint Laurent’in baştan çıkarıcı yeni parfümü “Parisienne” alanlara, YSL makyaj çantası içinde YSL göz makyajı temizleyicisi (30ml), YSL Gommage Actio Bio peeling (5ml) ve YSL MVEF mini maskara (2ml) hediye ediliyor.

4 mevsim aşkı yaşayan şehir Paris’ten adını alan, Parisli kadının ruhunu taşıyan Parisienne’in baş notasında çarpıcı, baştan çıkarıcı ve seksi kızılcık, böğürtlen kokusu hissediliyor. Kalp notasında, renkli ve çiçeksi şam gülü, menekşe ve şakayık; dip notasında ise heyecanlandırıcı ve çekici paçuli, vetiver, sandal ağacı, misk yer alıyor. Paris’i gizemli kılan sokak lambalarının zarif ve sofistike yorumu, parfüm şişesine ve ambalaj tasarımına hayat veriyor. Parfümün, ışığı yansıtan modern şişe kesimi, moda tasarımlarından esinlenmiş, ayrıcalığın simgesi deri üzerine işlenmiş Cassandra logosu göz dolduruyor.

Parisienne Parfüm Alışverişinde Verilen Hediyeler...
Instant Eye Make-up Remover (İki Fazlı Göz Makyajı Temizleyici)

Suya dayanıklı rimeller de dahil olmak üzere tüm göz makyajını etkili şekilde temizliyor. İçeriğindeki provitamin B5 kirpikleri kaplayıp korurken, papatya özü pürüzleri gideriyor ve nemlendiriyor.

Natural Action Exfoliator Granule- Free (Granül İçermeyen Peeling)
Cilt dokusuna zarar vermeden ve nazikçe, ölü hücreleri ve pürüzleri gideriyor. Antibakteriyel ve yağ dengeliyici Enantia Chlorantha özüyle cilt dokusunu kusursuzlaştırıyor, aydınlatıyor.

Mascara Volume Effect Faux Cıls (Hacim Kazandıran Maskara)
Hacim kazandıran maskara, takma kirpik etkisiyle, yoğun, sık ve uzun kirpikler yaratıyor. İçeriğindeki provitamin B5 ve aloe vera ile kirpikleri koruyor. Hediyemiz stoklarla sınırlıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT