Sevdiğinizi f’emine ile Sevindirin…

Alışveriş Alışveriş Sevdiğinizi f’emine ile Sevindirin…

Tarihler: 12 Şubat 2007 Pazartesi ~ 14 Şubat 2007 Çarşamba

Firma: f’emine

Adres: Bağdat Caddesi-Şaşkınbakkal Şaşkınbakkal İstanbul

Telefon: 0216 368 37 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2007 ~ Şub 14, 2007

Sevdiğinizi f’emine ile Sevindirin…

Birbirinden güzel ve etkileyici takıların adresi f’emine, Sevgililer Günü’nde sevdiğinize en güzel hediyeyi seçmeniz için sizleri bekliyor.

Sevginin paylaşıldığı özel günlerden biri olan 14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşıyor. F’emine, bu özel günde sevdiği kadına en güzel hediyeyi seçmek isteyen beylerin heyecanını paylaşmaya ve hediye seçimini kolaylaştırmaya hazır.

f’emine markasının yaratıcısı tasarımcı Emine Saygan, Sevgililer Günü’ne özel tasarımların da yer aldığı koleksiyonunda romantik kadınlar için incileri, her daim seksi ve çekici görünmek isteyen kadınlar içinse ışıltılı Swarovskiler ve yarı değerli taşlarla süslenmiş takıları öneriyor. Sevgililer Günü’nde hediye seçme kabusundan sıyrılıp günün heyecan ve keyfini sürmek ve sevdiğiniz kadını mutlu etmek istiyorsanız f’emine’ye uğramanızı tavsiye ederiz.

F’emine ve Emine Saygan Hakkında…
Emine Saygan, 1998-1999 yıllarında Antik A. Ş.’de Sanat Tarihi Antika ve Dekorasyon, 1998-2004 yılları arasında ise Elma Sanat Atölye’sinde sır üstü porselen dekorlama eğitimi aldı. Porselen konusunda uzun süre çalışmalar yapan Emine Saygan, bu konuda bireysel ve karma sergilerde de yer aldı. 2002 yılında takı tasarımı konusunda çalışmaya başladı ve 2004 yılında Pera Güzel Sanatlar Akademisi Takı Bölümü’nde eğitim aldı. Altın, gümüş ve yarı değerli taşlarla tasarım yapan Saygan, trendler ve moda akımlarından bağımsız feminen ve çarpıcı tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Harvey Nichols İstanbul mağazasına kabul edilen üç Türk takı tasarımcısından biri olan Emine Saygan, tasarımlarını Şaşkınbakkal’daki f’emine tasarım atölyesinde de müşterilerinin beğenisine sunmayı sürdürüyor. Saygan, atölyenin dekorasyonunda da yaratıcılığı ve farklı tarzını ortaya koymuş. Tipik bir takı dükkanından çok, dekorasyonu, ürünlerin sergilenme tarzı, sıcak atmosferi ve ziyaretçilerini bekleyen sürprizleriyle bir gidenin mutlaka bir kez daha gitmek isteyeceği özel bir mekan f’emine…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT