Sevgi Bahçelerinden Toplanan Bir Buket Çiçek mi? Yoksa Meyvelerden Oluşan Bir Buket mi?

Alışveriş Alışveriş Sevgi Bahçelerinden Toplanan Bir Buket Çiçek mi? Yoksa Meyvelerden Oluşan Bir Buket mi?

Tarihler: 25 Nisan 2011 Pazartesi ~ 08 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Çiceksepeti.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 25, 2011 ~ May 8, 2011

ciceksepeti.com ve frutation.com.tr annelerimiz için anlamı çok özel olan Anneler Günü’nde, onlara vermek istediğiniz en içten ve en samimi hediye seçenekleri için sadece bir tık uzağınızda…

Hepimiz için dünyanın en özel varlıkları olan Annelerimiz için bu yıl onlara gerçekten sevginizi anlatabilecek, sade, çok özel ve en az onlar kadar güzel bir buket hediye edin…

08 Mayıs Anneler Günü için ciceksepeti.com ve Frutation’un farklı ürün ve fiyat alternatiflerine sahip birbirinden şık tasarımları, canlı renkleri, lezzetleri ve kokularıyla başınızı döndüren buketleri arasından seçiminizi yapabilir, annenizi bu anlamlı günde bir kez daha mutlu edebilirsiniz. İster 39 TL+KDV’ye Napoli kırmızı cam vazo içerisinde rengarenk mini karanfiller, isterseniz 99 TL+KDV’ye çikolatalı muz dilimleriyle hazırlanmış enfes bir meyve festivali ile bu sene Anneler Günü’nde annelerinizi şımartabilirsiniz.

Göze ve duygulara hitap eden aranjmanları ile annenize en özel ve anlamlı mesajlarınızı iletme fırsatı sağlayan ciceksepeti.com ve Frutation.com.tr, bu Anneler Günü’nde 150’den fazla çiçek alternatifi, birbirinden lezzetli ve keyifli 70 farklı meyve buketi aranjmanları ve herkese uygun fiyat seçenekleriyle hediye seçiminizi daha eğlenceli bir hale dönüştürüyor. Çiceksepeti.com’da fiyatlar 39 TL + KDV, frutation.com.tr’de ise 45 TL + KDV’den başlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT