Sevgi Dolu Ürünler LC Waikiki’de Sizleri Bekliyor

Alışveriş Alışveriş Sevgi Dolu Ürünler LC Waikiki’de Sizleri Bekliyor

Tarihler: 17 Ocak 2012 Salı ~ 14 Şubat 2012 Salı

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 17, 2012 ~ Şub 14, 2012

Sevgilinizi mutlu etmenin yolu Lc waikiki mağazalarından geçiyor

Hazır giyimde Türkiye’nin lider markası LC Waikiki, Sevgililer Günü’ne özel tasarımlarıyla kalpleri fethetmeye devam ediyor! Aşkın rengi kırmızıyı bu özel gün için tasarımlarına yansıtan LC Waikiki alternatif hediye seçenekleriyle sunuyor.

Sevgililer Günü’nde hislerinizi en güzel ve en zarif hediyelerle taçlandırın… LC Waikiki’nin şık, eğlenceli ve uygun fiyatlı hediye seçenekleri sımsıcak bir sevgililer günü yaşatmak isteyenlerin beğenisine sunuluyor. Kırmızı pantolonlardan trençkotlara, kalp baskılı hırka ve kazaklardan aşk mesajlarıyla süslü baskılı tişörtlere kadar bu Sevgililer Günü’nde ihtiyacınız olacak her şey LC Waikiki mağazalarında ve internet sitesinde sizleri bekliyor. Kadın aksesuarlarında kırmızı süet ayakkabıların kırmızı çantalar ile uyumu dikkatleri üzerine çekerken erkeklerde farklı modellerdeki spor ayakkabılar göz dolduruyor. Hem kendiniz, hem de sevgiliniz için onlarca hediye alternatifleriyle LC Waikiki, 14 Şubat’a renk katıyor! Eğer siz de alışılagelmiş çizgilerin dışına çıkıp, Sevgililer Günü’nü LC Waikiki ayrıcalığı ile yaşamak istiyorsanız; vakit kaybetmeden bir LC Waikiki mağazasına uğrayın, hem kendinizi hem de sevgilinizi şımartın! LC Waikiki zaman bulamayıp sevgilisine hediye alamayanları da internet sitesine davet ediyor. İnternet sitesindeki birbirinden güzel alternatifli ürünler arasından siz de sevdiğinize bir hediye bulabilirsiniz.

www.lcwaikiki.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT