Sevgi Herkesin En Temel İhtiyacı; Aşkınız Bir Çocuğun Mutluluğu Olsun…

Alışveriş Alışveriş Sevgi Herkesin En Temel İhtiyacı; Aşkınız Bir Çocuğun Mutluluğu Olsun…

Tarihler: 12 Şubat 2007 Pazartesi ~ 14 Şubat 2007 Çarşamba

Firma: Bir Dilek Tut ® Derneği

Adres: Teşvikiye Mah. Güzelbahçe Sk. No:6 (Köşe Mağaza) Teşvikiye Nişantaşı İstanbul

Telefon: 0212-343 93 52- 54

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2007 ~ Şub 14, 2007
PATCHI Çocuklar için “Bir Dilek Tut ® Derneği” ile Elele Verdi...
Sevgi Herkesin En Temel İhtiyacı; Aşkınız Bir Çocuğun Mutluluğu Olsun…

Hayati tehlike arz eden hastalıklarla mücadele eden 3 ila 18 yaş arası çocukların dileklerini gerçekleştiren BiR DİLEK TUT® Derneği’nin, Türkiye’nin dört bir yanındaki çocuklarımızın umut, dayanma gücü ve sevinç duygularını güçlendirmek amacıyla başlatmış olduğu “Hayalimi Paylaş” Projesi kapsamında, Nişantaşı’nda özel tasarım çikolataları ile beğeni kazanan PATCHI hayallerin gerçekleştirilmesine katkıda bulunuyor.

Patchi’nin, Sevgililer Günü için Bir Dilek Tut Derneği’ne özel hazırladığı yıldız formundaki kutularındaki çok şık çikolata sunumları ile sevdiklerinize özel ve anlamlı bir hediye verebilir, sevginizi gösteren bir kutu çikolata ile Bir Dilek Tut çocuklarının dileklerinin gerçekleştirilmesine katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz.

Patchi’den alacağınız özel sevgililer günü çikolatası ile BİR DİLEK TUT® Derneği aracığıyla birçok çocuğun dilekleri gerçekleştirilecektir. Çikolatanızı Patchi mağazasından alabileceğiniz gibi Patchi’nin 0 212 343 93 52 – 54 numaralı hatlarından telefonla da sipariş edebilirsiniz.

Bir damla olan küçük bağışlar, her geçen gün büyüyor, siz de Patchi çikolatalarıyla hem sevdiklerinizi hem de Bir Dilek Tut çocuklarını sevindirebilirsiniz.

Bir Dilek Tut Derneği Hakkında; “Bir Dilek Tut” Derneği, 2000 yılında Meryem Pınar Mizrahi ve bir grup arkadaşı tarafından kurulmuştur. Şubat 2005 tarihinden bu yana Carole Hakko başkanlığında çalışmalarına devam eden BİR DİLEK TUT® Derneği’nin temel amacı; Türkiye’nin dört bir yanındaki insanların umut, dayanma gücü ve sevinç duygularını güçlendirmek amacı ile bu hastalıklarla mücadele eden çocukların dileklerini gerçekleştirmeyi, Türkiye’de tıbben uygun nitelikteki her çocuğa ulaşmayı ve onlara bir parça umut, dayanma gücü ve sevinç vermeyi amaçlamaktadır.

BİR DİLEK TUT DERNEĞİ
Özsezen İş Merkezi ,Büyükdere Cad No 122, C-Blok, Kat 2, Zincirlikuyu, 34394 İstanbul
Tel: 0212 211 62 25 Fax: 0212 211 62 24
E-Mail: mail@birdilektut.org
Web: www.birdilektut.org

Patchi Hakkında: Patchi, 1974 yılında Nizar Choucair tarafından kuruldu. Beyrut’ta küçük bir mağazada başlayan çikolata serüveni, bugün Amerika’dan Avustralya’ya kadar, 5 kıta ve 30 ülkede yüzün üzerinde satış noktasına yayılarak dünyaca ünlü bir markaya dönüştü. 120. satış noktasını 2005 yılı sonunda Türkiye’de açan Patchi, onlarca tasarımcı tarafından özel olarak hazırlanan ve her yıl yenilenen çikolata sunumlarıyla çikolatanın dünyada en iyi bilinen “Houte Couture” markalarındandır. Patchi, sadece Patchi Mağazaları’nda satılan ve kendi bünyesinde üretime aldığı yenilenen tasarımları ve çikolatayı şıklaştıran objeleriyle alanının dünya liderlerindendir. Patchi, mağazalarında çoğu butik üretim olan hediyelik eşya ürünlerini sunarak; dekorasyon için de seçenek zenginliği yaratmaktadır.

PATCHI NİŞANTAŞI
Adres: Teşvikiye Mah. Güzelbahçe Sk. No:6 (Köşe Mağaza) Teşvikiye
Tel : 0212-343 93 52- 54
e-posta : patchi@path.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT