Sevgililer Günü Dekoltesine Havyarın Muhteşem Dokunuşu

Alışveriş Alışveriş Sevgililer Günü Dekoltesine Havyarın Muhteşem Dokunuşu

Tarihler: 11 Şubat 2008 Pazartesi ~ 14 Şubat 2008 Perşembe

Firma: Orgavital

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2008 ~ Şub 14, 2008
“Sevgililer Günü”nde en lüks takınız siyah altın “havyar” güzelliği olsun...
SEVGİLİLER GÜNÜ DEKOLTESİNE HAVYARIN MUHTEŞEM DOKUNUŞU
En çok özenilen günlerdir biridir Sevgililer Günü. Günler öncesinden başlayan telaş, o günü mükemmel kılmak içindir. Kadınların bu özel güne kendilerini hazırlamaları için Orgavital’den havyar mucizesi...

Bu özel güne güzelliği ile imza atmak isteyen kadınlar için hızlı bir çözüm sunan Orgavital Havyar Özlü Dekolte Bakım Jeli, içeriğindeki havyar özü, deniz otu proteinleri, süt peptid kompleksi ve portal yağı ile gögüs ve dekolte bölgesini besleyip, gerginleştirip şekillendiriyor.

Göğüslerin dik ve gergin durmasını sağlayan, sadece gerdan, omuzlar ve göğüs altındaki deri tabakasından oluşan “doğal sütyen” denilen destek, kas içermediği için zamanla zayıflar ve istenmeyen bir görüntüye kavuşur. Dişiliğin sembolü olan göğüs bölgesinde yaşanan bu sorun için Orgavital Havyar Özlü Dekolte Bakım Jel’i, Sevgililer Günü için hazırlıklara başlayan kadınlara mükemmel çözüm sunuyor.

Göğüs bölgelerini gerginleştirmede ve şekillendirmede yardımcı olan Orgavital Dekolte Bakım Jel’ini, günlük duş ve banyodan sonra gereken yıpranmış bölgelere dairesel hafif hareketlerle uygulamak yeterli oluyor.

Saunadan ve spordan sonra uygulandığında da rahatlama sağlayan Orgavital Dekolte Bakım Jeli, güzel kokusunun yanı sıra, kısa sürede tamamen emilmesi ve cilt üzerinde hiç bir kalıntısı kalmaması ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Eczanelerde bulabileceğiniz 75 ml. Orgavital Havyar Özlü Dekolte Bakım Jeli’nin satış fiyatı: 165 YTL.
Aktif İçerik:
Havyar Özü: İnsan organizması için birçok çeşit değerli doğal besleyici madde içermektedir. Vitaminler ve mineraller kompleksleri cildinize tekrar hayat kazandırırken, yüksek lesitin içeriği de bir yandan vücudun kendi kolajeninin yıkımını durdurmaktadır. Cildinizin daha esnek olup aynı zamanda sıkılaştığını derhal hissedersiniz.
Deniz Otu Proteinleri: Kolajen sentezi uyararak cilde ekstra sıkılık ve esneklik kazandırır.
MPC (Milk-peptide complex) - Süt-Peptid Kompleksi: Hücre metabolizmasını uyarır. Yaşlı hücrelerin yerini yenileri alır ve cildiniz pürüzsüz bir şekilde yeniden canlanır.
Portakal Yağı: Cildinize kalıcı bir ferahlık hissi ve nefis bir koku verir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT