Sevgililer Günü Hediye Seçiminde Avea'nın Özel İndirimleri Sizleri Bekliyor

Alışveriş Alışveriş Sevgililer Günü Hediye Seçiminde Avea'nın Özel İndirimleri Sizleri Bekliyor

Tarihler: 02 Şubat 2012 Perşembe ~ 14 Şubat 2012 Salı

Firma: Avea

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2012 ~ Şub 14, 2012

Sevgililer Günü hediyesi seçiminde daha da iyisine ulaşabilmeniz için Avea özel indirimi sizleri bekliyor

Müşterilerinin özel günlerini daha da özel kılmayı önceliği gören Avea, Sevgililer Günü alışverişlerini, gerçekleştirdiği yeni marka ortaklıkları ve elde ettiği indirim oranları ile adeta taçlandırıyor. Avea, ayakkabıdan çiçeğe, çikolatadan gözlüğe “Sevgililer Günü” hediyesi seçiminde daha da iyisine ulaşabilmenizi sağlayacak Avea özel indirimi sizleri bekliyor Üstelik tek bir SMS’le!

Her zaman yenilikçi ve iddialı kampanyalarıyla müşterilerine birbirinden özel avantajlar sunan Avea, hesabını bilen tüketiciye alışverişte daha fazla kazandırmak için “Alışveriş Avealıya Güzel” platformu ile popüler markalarla yaptığı işbirliklerine her geçen gün yenilerini ekliyor.

Müşterilerinin özel günlerini daha da özel kılmayı önceliği gören Avea,
Sevgililer Günü alışverişlerini, gerçekleştirdiği yeni marka ortaklıkları ve elde ettiği indirim oranları ile adeta taçlandırıyor. Avea, ayakkabıdan çiçeğe, çikolatadan gözlüğe Sevgililer Günü hediyesi seçiminde daha da iyisine ulaşabilmenizi sağlayacak Avea özel indirimi sizleri bekliyor. Avealıların, onlara özel indirimlerden yararlanabilmesi için tek yapmaları gereken ise hediye seçimini yaptığı firmaya yönelik bir SMS göndererek, kendisine özel şifreyi almak.

Sevginin yolu çikolatadan geçer diyenlere yüzde 15 indirim
Avea’dan Her daim “taze ve leziz” günlük ürünleri ile dört kuşaktır deneyimlerini müşterilerinin beğenisine sunan Karafırın, Sevgililer Günü’ne özel el yapımı Kalp Kafes ve Çekiç Çikolata ürünlerinde Avealılara yüzde 15 indirim sunuyor. “KARAFIRIN” yazarak 5060’a SMS gönderen Avealılar Sevgililer Günü’nün tadına varacak.

Sevdiklerine çiçek ve lezzetli buketler göndermek isteyen Avealıları akıl almaz indirimler bekliyor.
Türkiye’nin en büyük çiçekçisi Ciceksepeti.com’dan alışveriş yapan Avealılar tüm çiçek, kek ve kurabiye siparişlerinde yüzde 25 indirimden faydalanabilecek. Bunun için “CICEK” yazıp 5060’a SMS gönderen Avealılar, cep telefonlarına gelecek avantajavea şifresini sipariş detayları bölümüne girerek indirimden anında faydalanabilecek.

Çikolata kaplı meyvenin öncüsünden özel indirim
Dünya çapında 1082 mağazası, hem online hem de telefonla sipariş seçenekleri ve çikolata kaplı meyve çiçekleri ile kendi sektöründe Türkiye'de öncü konumda bulunan Frutation, Avealılara Sevgililer Günü’nde yüzde 20 indirim sunacak. Avealıların indirimli meyve buketleri için tek yapmaları gereken “FRUTATION” yazarak 5060’a SMS göndermeleri yeterli olacak.

Gülaylar’dan tüm Avealılara yüzde 5 indirim ve 100TL’lik hediye çeki!
Gülaylar’da altında yüzde 20ve pırlantada yüzde 50’ye varan indirimlere Avealılara özel yüzde 5 indirim fırsatı ve bir sonraki alışveriş için 100 TL hediye çeki sunuluyor. Kampanyadan faydalanmak için “GULAYLAR” yazıp 5060’a SMS gönderen tüm Avealılar aldıkları avantajavea şifresi ile hem mağazalardan hem de Gülaylar’ın online alışveriş sayfasından diledikleri ürünleri indirim ve hediye fırsatından faydalanarak alabilecek.

Avis’le Avealılara özel Select Serisi araçlarda 105 TL’den başlayan fiyatlar
“AVIS” yazıp 5060’a SMS gönderen 25 yaş üstü ve 2 yıllık ehliyet sahibi tüm Avealılar cep telefonlarına gelen şifreyle Select serisindeki araçları (Alfa Romeo Giulietta, Lancia Delta, Mini Cooper, BMW 116i, BMW 316i ve benzerleri) 105 TL’den başlayan fiyatlarla kiralayabilecek.

Beta ile 300 TL alışverişe 50 TL anında indirim avantajı
Avealılar, Beta mağazalarından yapacakları 300 TL ve üstü alışverişlerde anında 50TL’lik indirim kazanacak. Kampanyadan faydalanmak isteyen Avealıların, “BETA” yazıp 5060’a SMS göndermeleri yeterli olacak.

Şişli Optik’ten Avealılara ek indirim fırsatı
Şişli Optik’in müşterilerine özel olarak hazırladığı avantajlara ek olarak, Avealılar yapacakları 300 TL’lik alışverişlerinde güneş gözlüklerinde 30 TL, optikte 90 TL ek indirim avantajından yararlanacak. Şişli Optik'ten Avealılara indirim kampanyası kapsamında, “OPTİK” yazıp 5060’a SMS gönderen Avealıların, cep telefonuna gelecek şifreyi Şişli Optik mağazalarında göstermeleri yeterli olacak.

Avea’nın “Alışveriş Avealıya Güzel” kampanyaları hakkında daha detaylı bilgiye avea.com.tr, avea.com.tr/avantajavea adreslerinden ve Avea Facebook uygulamasından ulaşmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT