Sevgililer Günü Hediyeleri Koçtaş`ta

Alışveriş Alışveriş Sevgililer Günü Hediyeleri Koçtaş`ta

Tarihler: 09 Şubat 2009 Pazartesi ~ 15 Şubat 2009 Pazar

Firma: Koçtaş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2009 ~ Şub 15, 2009
SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYELERİ KOÇTAŞ’TA
Koçtaş her yıl olduğu gibi bu yıl da 14 Şubat Sevgililer Günü için birbirinden özel hediye seçeneklerini beğeninize sunuyor. Sevgilinize onu ne kadar sevdiğinizi anlatmanın yüzlerce yolu Koçtaş mağazalarında.

Sevgililer günü yaklaşıyor ve siz hala sevgilinize ne hediye alacağınıza karar veremediniz. Daha fazla düşünmeden hemen bir Koçtaş mağazasına uğrayın ve binlerce ürün arasından sevgilinize en uygun hediyeyi seçin.

Sevgilinize alacağınız şımarık tepsilerle sabah yatağında romantik bir kahvaltı sunarak güne keyifle başlamasını sağlayabilirsiniz. Hediye edeceğiniz küçük el ve mutfak aletleri ile hayatını kolaylaştırabilir, yumuşacık bornozlarla banyo keyfini ikiye katlayabilirsiniz. Bir başka seçenek ise rengarenk battaniyeler. Soğuk kış günlerinde kucağınızda battaniyenizle film seyrederek, birlikte keyifli saatler geçirebilirsiniz. Ayrıca sevdiğinizle unutulmaz anlarınızı ona hediye edeceğiniz birbirinden renkli çerçevelerle ölümsüzleştirebilirsiniz.

Yaşadığımız mekanları güzelleştirmek ve geliştirmek için sunduğu ürünlerini Türkiye’nin değişik illerindeki 21 mağazasıyla tüketiciye ulaştıran ve sınırsız alışveriş keyfi yaşatan Koçtaş, sevgililer günü hediyeleri için de en iyi adres olmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT