Sevgililer Günü için gözalıcı alternatifler Tita mağazalarında

Alışveriş Alışveriş Sevgililer Günü için gözalıcı alternatifler Tita mağazalarında

Tarihler: 11 Şubat 2008 Pazartesi ~ 14 Şubat 2008 Perşembe

Firma: Tita

Telefon: 0 (212) 279 88 32

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2008 ~ Şub 14, 2008
Sevgililer Günü için gözalıcı alternatifler Tita mağazalarında
Genç ve dinamik bayanların tercihi Tita, Sevgilier Günü’ne özel birinden şık hediye alternatifleri sunuyor. Tita’da fuşya, mor gibi iddialı tonlardaki emprime elbise ve tunikleri tayt kombinasyonlarıyla çekici hediyelere dönüştürebilirsiniz. Ayrıca Tita, 2008 ilkbahar – yaz sezonunu da 1 Şubat’ta açıyor.

Sevgililer Günü için eşinize ya da sevgilinize ne alacağınıza karar verdiniz mi? Henüz vermediyseniz size harika bir önerimiz var. Kendini yenilenmiş hissetmeyi seven, modern ve dinamik bayanların vazgeçilmez tutkusu Tita, Sevgililer Günü’ne özel harika hediye alternatifleri sunuyor. Örneğin sevgiliniz için Tita’dan alacağınız fuşya ve mor gibi iddialı tonlardaki emprime elbise ve tunikleri, taytlarla kombine ederek dikkat çekici ve şık hediyelere dönüştürebilirsiniz. Bayanlara günün her saatinde kullanabilecekleri giyim alternatifleri sunan Tita, aynı zamanda 2008 ilkbahar – yaz sezonunu da 1 Şubat’ta açıyor.

Tita, Sevgililer Günü için hediye arayışında olanları mağazalarına davet ediyor. Tita’nın kalın kemerlerle tamamlanan trapez kesimli mini triko elbiseleri sevgiliniz için ideal bir hediye alternatifi oluşturuyor. Diğer bir seçenekte ise yüksek belli maskülen bir pantolonla payetli bir üst birlikteliği öne çıkıyor. Bu sezon da hakimiyetini sürdüren skinny jean’leri tamamlayan kalın örgülü dökümlü trikolar hem hediye, hem de soğuk günler için kullanışlı bir tercih olma özelliği taşıyor.

Bulunduğunuz yere en yakın Tita mağazasını öğrenmek için www.tita.com.tr web adresini ziyaret edebilir ya da 0 (212) 279 88 32 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT