Sevgililer Günü İçin Tasarım Tutkunlarına Özel Hediyelik Ürünler İksv Tasarım Mağazası’nda

Alışveriş Alışveriş Sevgililer Günü İçin Tasarım Tutkunlarına Özel Hediyelik Ürünler İksv Tasarım Mağazası’nda

Tarihler: 05 Şubat 2011 Cumartesi ~ 12 Şubat 2011 Cumartesi

Firma: İKSV Tasarım Mağazası

Adres: Sadi Konuralp Caddesi No: 5 Şişhane 34433 İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 08 30

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2011 ~ Şub 12, 2011

5 ve 12 Şubat Cumartesi günlerinde, İKSV Tasarım Mağazası’ndaki sevgililer günü kokteyllerine davetlisiniz.

14 Şubat için sevgililerine hem farklı bir hediye vermek hem de kültür ve sanata destek olmak isteyenler İKSV Tasarım Mağazası’nda bir araya gelecek. Tasarım ve sanat tutkunlarının çok özel armağan alternatifleri bulabileceği İKSV Tasarım Mağazası, yenilenen koleksiyonu ve sevgililer gününe özel sürpriz hediye seçenekleriyle, özel bir hediye arayanlar için buluşma noktası olacak.

İKSV Tasarım Mağazası’nda, sevgililer gününden önceki iki hafta sonunda, 5 ve 12 Şubat Cumartesi günleri, 15.00–19.00 saatleri arasında gerçekleşecek özel sevgililer günü kokteyllerine tüm tasarım ve sanat dostları davetli.

Sevdiklerine hediye almak isteyen herkes, sevgililer günü kokteyllerinde, şarap eşliğinde özel indirimli ürünler, 100 TL ve üzeri alışverişlerde sürpriz hediyeler ve taksit imkânlarından faydalanabilecek. Ziyaretçilere, 12 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek kokteylde İKSV Tasarım Mağazası’nı Joy FM müzikleri de eşlik edecek.

Tasarım tutkunları, bu iki hafta cumartesi boyunca, İKSV Tasarım Mağazası çatısı altında buluşan tasarımcıların Sevgililer Günü’ne özel koleksiyonlarını inceleme fırsatı bulacak. Toz Design markasının yaratıcısı Leyla Taranto’nun altın ve gümüşü yan yana kullandığı kalp kolyeleri, sevgililere özel mesajların iletilebileceği Oya Akman’ın “Messenger” fincan ve kupası Ela Cindoruk ve Nazan Pak’ın kalpli kolye ve dilek künyeleri, Asanni’nin el yapımı cam kalpleri, Aida Pekin’in kırmızı pirinç takıları, 14 Şubat’ı özgün bir armağanla kutlamak isteyen sevgililer için birbirinden ilgi çekici hediyelik ürünlerden sadece birkaçı…

Türkiye’de MoMA Design Store ürünlerinin ilk defa satışa sunulduğu İKSV Tasarım Mağazası, aynı zamanda Dali, Picasso gibi dünyaca ünlü ressamların müze mağazalarından oluşturulan seçki ile Andy Warhol ve Karim Rashid gibi tasarımcıların özgün ürünlerine de ev sahipliği yapıyor.

Hafta içi ve cumartesi günleri 11.00–21.00, Pazar günleri ise 12.00–18.00 saatleri arasında açık olan İKSV Tasarım Mağazası’nda, fiyatları 6 TL ile 4000 TL arasında değişen birbirinden özel ürünler sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT