Sevgililer Günü´nde Aşkınıza Kalbinizi Hediye Edin!

Alışveriş Alışveriş Sevgililer Günü´nde Aşkınıza Kalbinizi Hediye Edin!

Tarihler: 09 Şubat 2011 Çarşamba ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Tekin Seyrekoğlu Mücevherat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2011 ~ Şub 14, 2011

Tekin Seyrekoğlu, kalbi aşkla çarpanlar için bir tasarım hazırladı. Siz de Sevgililer Günü’nde sevginizi dile getirmek ve bunu özel bir hediye ile taçlandırmak istiyorsanız, aşk dolu kalpleri sembolize eden Tekin Seyrekoğlu imzalı kolyeler eşsiz bir seçim…

Tekin Seyrekoğlu tasarımıyla hazırlanan “Love” koleksiyonu ile sevgiliniz kendisi için çarpan kalbin sıcaklığını daima hissedecek.

Pembe altın üzerine aşkla işlenen, zincirindeki inciler gibi ince detaylar ile ayrı bir güzellik kazanan iki farklı kalp tasarımı ince zevklere hitap ediyor. Tekin Seyrekoğlu imzalı kolyelerden ilki; ortasında kalp şeklindeki elmas taşıyla birlikte toplam 0.87 karat elmasıyla göz alıcı bir çekicilik sergiliyor.

Yine kalp formundaki diğer kolye ise kenarına kontür şeklinde geçilmiş taşlarıyla birlikte toplam 0.76 karatlık elmas ve pırlantayla bezenerek zarif bir şıklık ortaya koyuyor.

Tekin Seyrekoğlu’nun, hayatın her anına olduğu gibi sevgisine de kendi tarzını yansıtmak isteyenler için tasarladığı ve aşkın ateşini taşıyan kolyeler ile sevgi dolu bakışları üzerinize çekeceksiniz…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT