Sevgililer Günü`nde İhtiyaç mı, Sürpriz mi?

Alışveriş Alışveriş Sevgililer Günü`nde İhtiyaç mı, Sürpriz mi?

Tarihler: 11 Şubat 2008 Pazartesi ~ 14 Şubat 2008 Perşembe

Firma: Mithat Selection

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2008 ~ Şub 14, 2008
SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE İHTİYAÇ MI, SÜRPRİZ Mİ?
Erkek giyiminin ünlü markası Mithat Selection, Sevgililer Günü için klasik hediyeleri birbirine uyumlu parçalar halinde birleştirerek hediye setleri hazırladı.
“Erkeğe Hediye Almak: Gizli Seçenekler” adlı giyim kültürü notları dizisi hazırlayan Mithat Selection, Sevgililer Günü’nde hanımlara kılavuzluk etmeyi planlıyor.

Kravat-kol düğmesi, cüzdan-kemer-çorap, süveter-gömlek gibi küçük hediye seçeneklerinin yanı sıra takım elbiselerde de ceket-gömlek kombinleri oluşturan Mithat Selection’un farklı seçenekler sunmaktaki amacı, hanımların seçim yapmasını kolaylaştırmak.

Hediye seçerken genellikle ihtiyaçların göz önüne alındığını belirten Mithat Selection tasarımcıları, hanımlara bu kez bir sürpriz yapmalarını öğütlüyor ve şaşırtıcı Mithat Selection hediyelerini hatırlatıyorlar. “Hiç kol düğmesi takmayan birine kol düğmesi alabilirsiniz. Bırakın sevdiğiniz erkek yeni bir tarz yakalasın. Giyimde yenilik çok önemlidir. Kendini tekrardan onu böyle kurtarabilirsiniz.” Mithat Selection yetkilileri, Giyim Kültürü Notları dizisinin “Erkeğe Hediye Almak “ adlı bölümüne bir göz atmanızı özellikle öneriyorlar.

Sevgililer Günü’nde Mithat Selection’a uğrayanlar %30 indirimden de yararlanacaklar. Ayrıca kredi kartına 3, Mithat Selection Club Card sahiplerine ise 5 taksit imkanı bulunuyor. Nakit alışverişler fazladan % 10 indirim sağlıyor.

İşte Mithat Selection fiyatları:
Takım Elbise: 375–1.100 YTL arası
Ceket: 242–898 YTL arası
Pantolon: 120–176 YTL arası
Gömlek: 62–85 YTL arası
Triko: 79 – 365 YTL arası
Kol düğmesi: 50 – 135 YTL arası
Kemer: 37 – 69 YTL arası
Cüzdan: 35 – 41 YTL arası
Sevgililer Günü’nden önce Mithat Selection’a uğramakta fayda var!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT