Sevgililer Gününde Sevdiğinize En Güzel Hediye Built Çanta

Alışveriş Alışveriş Sevgililer Gününde Sevdiğinize En Güzel Hediye Built Çanta

Tarihler: 10 Ocak 2011 Pazartesi ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Built

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 10, 2011 ~ Şub 14, 2011

Renkli tasarımları ve ergonomik kullanımı ile dikkat çeken Built çantalar; Sevgililer Günü için de en güzel hediye...

New York Soho’da vitrine çıktığı andan itibaren moda-severlerin sevgilisi olan BUİLT çantalar, canlı renkleri ile sevgilinizi büyülemek için en güzel hediye seçeneği...

BUİLT modelleri ayrıca hareket halindeyken bilgisayarınıza en yüksek korumayı da sağlıyor...

iPad’e Özel Tasarımlar

Neoprene Sleeve iPad’inizi güvenli bir şekilde taşımanızı sağlar. Yumuşak iç kısım cihazın çizilmesini önlüyor; ayrıcan Neoprene Sleeve kolayca sırt çantasına, çantalara ya da bavula konabiliyor. İster bir toplantıya götürün ister yolculuğa çıkarken yanınıza alın, iPad’iniz Neoprene Sleeve ile çarpmalara ya da çizilmelere karşı güvende olacaktır. Neoprene Sleve siyah, city grid ve scatter dot olmak üzere 3 değişik renk ve desen ile tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Neoprene Envelope ile iPad’iniz darbelerden ve dış etkilerden korunurken, yumuşak iç yüzey de ekran için ekstra koruma sağlar. Neoprene Envelope’da bulunan iç cep şarj aletini ya da telefonunuzu koymanız için ideal. Neoprene Envelope siyah, skuba mavisi ve city grid olmak üzere 3 farklı renk ve desen seçeneği sunuyor.

Phone Sleeve ise iPhone’nunuzu darbelerden korur ve en az iPhone kadar havalı görünür. Yumuşak iç yüzey çizilmelere karşı korur; neoprin ise iPhone’nunuzu çarpmalara karşı korur. Phone Sleeve siyah, limon yeşili ve fuşya olmak üzere 3 farklı renk seçeneği mevcut.

Rengarenk Laptoplar

Alexander Girard’ın rengarenk desenleri ile göz alan ve 12 – 13 ve 14-15 inçlik dizüstü bilgisayarlarınızı rahatça taşıyabileceğiniz dizüstü bilgisayar çantası güvenlik unsurundan ödün vermiyor. Çantanın askısını kolayca tek omzunuzda taşımak üzere ya da çantayı çapraz kullanmak üzere ayarlayabilirsiniz. Böylece kolayca seyahat edebilir, gezebilirsiniz. BUILT’e özel kum saati tasarımı dizüstü bilgisayarınızı güvenle taşımanızı sağlar. Hem Mac’lere hem de PC’lere uygun tasarlanan neoprin dizüstü bilgisayar çantasında mutlaka kendinizi yansıtacak bir desen bulacaksınız.

Eğer İçerisinde Yer Alan Cihaz Kadar Havalı Bir Çanta İstiyorsanız BUİLT Digital Case Tam Size Göre

Alexander Girard’ın cesur desenleri, dijitgal kameraların ve PDA’lerin düzgün ve yalın tasarımlarını tamamlıyor. Kalınlık yapmadan içerisine konan dijital cihazlara koruma sağlayan Digital Case’in elastik neoprin kapağı çantanın üstünü kapatarak elektronik cihazları güvende tutar. Ayrıca çantada ekstra hafıza kartları ya da pilleri koyabileceğiniz bir arka cep bulunur. Digital Case’i çantanıza atabilirsiniz ya da bileklik kısmından kolunuza takarak taşıyabilirsiniz.

Kol Çantasına Yeni Bir Yaklaşım

Bayanların vazgeçemeyeceği kol çantası, Alexander Girard’ın neşeli desenleri ile tasarım meraklılarının kalbini kazanacak. Neoprinden yapılan kol çantası esnek yapısı sayesinde genişleyerek ihtiyacınız olan her şeyi içine alır: sadece en gerekli eşyalarınız değil; defter, dijital kamera ve şemsiyenizi de rahatça sığdırabilirsiniz. Çantada yer alan iç cep telefon, anahtar, ruj gibi büyük çantalarda bulması zor eşyaları koymak için ideal.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT