Sevgililer Günü’nde Sevdiğinize Özel Hediyeler

Alışveriş Alışveriş Sevgililer Günü’nde Sevdiğinize Özel Hediyeler

Tarihler: 07 Şubat 2012 Salı ~ 14 Şubat 2012 Salı

Firma: İksv Tasarım

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2012 ~ Şub 14, 2012

Sevgililer Günü’nde Sevdiğinize Özel Hediyeler İksv Tasarım Mağazası’nda

Sanatı tasarımla buluşturan özel bir adres olan İKSV Tasarım Mağazası, 14 Şubat’ı farklı bir armağanla kutlamak isteyen sevgililere birbirinden ilgi çekici ürünler sunuyor. İKSV Tasarım Mağazası, yenilenen koleksiyonu ve sevgililer gününe özel sürpriz hediye seçenekleriyle tasarım ve sanat tutkunlarının buluşma noktası oluyor.

İKSV Tasarım Mağazası’nın Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırladığı koleksiyonlar arasında Selen Özus’nun takı ve printleri, Asanni’nin cam kalpleri, Ela Cindoruk&Nazan Pak’ın “Aşk” kolyeleri, 2minds’ın “Kadınlar&Erkekler” takıları ile Toz Design’ın “Kalp Kolyeler” koleksiyonu bulunuyor.

Mağazada ayrıca, MoMA Design Store ürünleriyle Dali, Picasso gibi dünyaca ünlü sanatçıların müze mağazalarından seçkiler ve Andy Warhol, Karim Rashid, Tomoko Azumi gibi tasarımcıların özgün ürünleri yer alıyor.

İKSV Tasarım Mağazası, Hafta içi ve Cumartesi günleri 11.00–21.00, Pazar günleri ise 12.00-18.00 saatleri arasında açık olup Sevgililer Günü’ne özel ürün ya da set fiyatları 9,5 TL ile 350 TL arasında değişmektedir. Lale Kart sahiplerine özel %10 indirim ve tüm alışverişlerde 3 taksit imkânı da sunulmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT