Sevgililer Gününde Sevdiğinizi İfade Etmenin En Sıcak Yolu

Alışveriş Alışveriş Sevgililer Gününde Sevdiğinizi İfade Etmenin En Sıcak Yolu

Tarihler: 01 Şubat 2011 Salı ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Simfer

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 1, 2011 ~ Şub 14, 2011

Pişirici ürün uzmanı Simfer’den sevdiklerinize en güzel Sevgililer Günü hediyesi; yenilenmiş pop-up (gizlenebilir) düğme özelliği ile şık ve güvenli midi fırın Albeni…

Şubat ayının gelişiyle sevdiklerine Sevgililer Günü hediyesi arama telaşına düşenlerin imdadına Simfer yetişiyor. Otuz üç yıldır Türkiye başta olmak üzere 123 ülkenin farklı yemek pişirme kültürüne göre tasarlanmış, kaliteli, dayanıklı ve estetik pişiriciler üreten Simfer’in Albeni Midi Fırını, en şık ve kullanışlı hediye alternatiflerinden biri olarak sıyrılıyor.

Türkiye genelinde yapılan Ar-Ge çalışmaları sonucunda, tüketicilerin midi fırınlarla ilgili yaşadığı tüm sıkıntıları ortadan kaldırmak üzere tasarlanan Albeni, geniş seçenekleri ve büyük iç hacmi ile diğer midi fırınlardan ayrılarak gerçek bir pişirme uzmanına dönüşüyor.

Kare tepsinin yanı sıra geleneksel yuvarlak tepsi ve 42 litrelik iç hacme sahip olan Simfer Albeni Midi Fırın, üzerinde durduğu tezgâhın sararmaması ve yanmaması için çift kat sac korumalı ve ısı yalıtımı içeren taban kullanılarak üretiliyor.

Simfer Albeni Midi Fırın’ın enerji tasarrufuna yardımcı olan ayrıntısı, komple gri kapak contası… Beş fonksiyonu tek düğme ile kumanda edilebilen ürünün turbo modelleri yoğurt yapabilme özelliğine de sahip.

Yenilenmiş pop-up düğme özelliğiyle Albeni midi fırın, modern ve estetik görünümü ile tüketicilerin keyifle kullanabileceği ve mutfaklara tam uyum sağlayan özellikle, özenle üretiliyor. Simfer ailesi Albeni Midi Fırınla, özel günlerin keyfini sevdiklerinizle lezzetli yemekler yiyerek sürmenize yardımcı oluyor. Albeni Midi Fırın geniş servis ağı desteği ile tüketiciye yüzde 100 müşteri memnuniyeti sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT