Sevgililer Günü’nde Yeşil Şıklığını Hediye Edin

Alışveriş Alışveriş Sevgililer Günü’nde Yeşil Şıklığını Hediye Edin

Tarihler: 04 Şubat 2011 Cuma ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Yeşil

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 4, 2011 ~ Şub 14, 2011

Koleksiyonlarında görülen modern yorumu, özel tasarımları, rahatlığı şıklıkla birleştiren modelleri ile modayı takip eden erkek ve kadınların markası Yeşil’den sevdiğinize özel bir hediye almak için sizi Yeşil mağazalarına bekliyoruz…

Kadın ve erkek koleksiyonunda yer alan hepsi birbirinden şık ve rahat Yeşil ürünlerinden biri mutlaka sevgilinizin yüzünü güldürecek bir hediye olacak.

Erkeklerde Hediye Almayı Sever…

Rahatlığı ön planda tutan ama daima şık olmak isteyen erkeklere göre farklı renk ve modeller bulunan Yeşil erkek koleksiyonundan özel bir seçim yapın. Günlük yaşamda daha da rahat giyinmeyi tercih eden sevgilinize ise erkek koleksiyonunda yer alan casual ürünlerden birini hediye edebilirsiniz.

Ayakkabı dışında farklı hediye alternatifleri de düşünebilirsiniz. Sevgilinize güzel deri bir cüzdan, kemer, kartvizitlik veya iş çantası da hediye edebilirsiniz. %100 deriden üretilen yeşil aksesuarları erkeklerin günlük hayatında kullanmayı tercih edecekleri kullanışlı bir hediye olacak.

Tüm Kadınlar Ayakkabı Sever…

Dünyada ayakkabı ve çantaya ilgisi olmayan kadın var mıdır sizce?

Bizce kesinlikle yoktur.

Sevgililer Günü için hediye arayan beyler hemen bir Yeşil mağazasına giderek sevdiğiniz kadına şık bir ayakkabı almalısınız. Aldığınız ayakkabıya uygun bir çanta sevgiliniz için çifte mutluluk olacak. Kadın koleksiyonunda yer alan ayakkabı ve çanta modelleri arasında seçim yapmakta zorlanacaksınız ama sevgililer gününde onun için aldığınız şık bir çift ayakkabı daima hatırlanacak bir hediye olacak…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT