Sevgililer Günü’ne Barielle ile Hazırlanıyoruz…

Alışveriş Alışveriş Sevgililer Günü’ne Barielle ile Hazırlanıyoruz…

Tarihler: 11 Şubat 2008 Pazartesi ~ 14 Şubat 2008 Perşembe

Firma: Barielle

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2008 ~ Şub 14, 2008
Sevgililer Günü’ne Barielle ile hazırlanıyoruz…
Türkiye pazarına kısa bir süre önce merhaba diyen el, ayak ve tırnak bakım markası Barielle, sizi Sevgililer Günü’ne zahmetsiz ve sağlıklı “Kuru Manikür” ile hazırlıyor.
Sevgililer Günü ellerinize en büyük özeni göstermeniz gereken günlerden biri. O özel günde bakımlı ve çekici olduğu kadar sağlıklı ellere sahip olmanın yolu ise Barielle’in sunduğu “kuru manikür” ile mümkün. Yapıcı tırnak serumu ile başlayan Barielle Manikürü, Tırnak Eti Giderici, oje sürülmesi, Çıtlamayan Hızlı Tırnak Kurutucu ile devam edip Mango Yağı Bakımı ile sonlanıyor ve yılın en romantik gecesini sevgiliniz ile el ele geçiriyorsunuz.

Kuru Manikürün Adımları:
Yumuşak ve zayıf tırnakları düzeltmekte tam etkin olan Barielle Yapıcı Tırnak Serumu, manikürden önce kuru tırnak üzerine uygulanır. Tırnakları temizleyen ve aynı zamanda astarlayan çift etkili serum uygulamasından sonra sıra tırnak etlerinden kurtulmakta.
Özel formülü ile sert, kuru ve şekilsiz tırnak etlerini yumuşatan ve sağlıklı tırnak oluşturan Barielle Tırnak Eti Giderici, sürdükten sonra 2–3 dakika beklenir, tırnak eti iticisiyle itilir. Daha sonra ılık sabunlu suyla durulanır. Şimdi tırnaklar ojeyle tanışmaya hazır…
Oje sürme işlemi tamamlandıktan sonra Barielle Çıtlamayan Hızlı Tırnak Kurutucu uygulanır. Özel formülü sayesinde olağanüstü hızla kuruyan cila, boyanın çıtlamasını ve soyulmasını önlerken tırnaklarınıza maksimum parlaklık kazandırır.
Yıpranmaya karşı her zaman tırnak ve tırnak etini koruyan Barielle Mango Yağlı Tırnak Eti Canlandırıcısı ise kuru manikürün son adımı olarak uygulanır. Taze limon kokulu merhem tırnak etini şeffaf ve canlı kılar.
Günlük hayatta sıklıkla kullanılan sabun, deterjan gibi ürünler, hava koşulları, tırnakları yıpratır ve cansızlaştırır. Bu olumsuz koşulları en aza indirgeyen Barielle ürünleri, beylerin kalplerindeki kadına hediye olarak düşünebilecekleri farklı ve özel bir armağan olarak da seçkin eczanelerde bekliyor.
Barielle ürünlerinin satıldığı eczanelere ulaşmak için: 0212 219 57 87

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT