Sevgililer günü’ne özel sürprizler Astoria Alışveriş Yaşam ve Eğlence Merkezi’nde

Alışveriş Alışveriş Sevgililer günü’ne özel sürprizler Astoria Alışveriş Yaşam ve Eğlence Merkezi’nde

Tarihler: 11 Şubat 2008 Pazartesi ~ 14 Şubat 2008 Perşembe

Firma: Astoria Alışveriş Yaşam ve Eğlence Merkezi

Adres: Astoria Alışveriş Yaşam ve Eğlence Merkezi, Gayrettepe Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2008 ~ Şub 14, 2008
Sevgililer günü’ne özel sürprizler Astoria Alışveriş Yaşam ve Eğlence Merkezi’nde
Sevgililer Günü için özel bir program hazırlayan İstanbul’un yeni alışveriş, yaşam ve eğlence merkezi Astoria, sevdiğiniz ile birlikte romantik ve keyifli zaman geçirebileceğiniz ayrıcalıklı bir adres olacak

Astoria Alışveriş, Yaşam ve Eğlence Merkezi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde misafirlerini sevgililer gününe özel hazırladığı program ile karşılıyor.
Sevgililer Günü özel konseri ile romantik saatler sizi bekliyor
Sevgililer Günü’ne özel dekorasyonu ile dikkat çeken Astoria’da sevdiğiniz ile birlikte geçireceğiniz zamanı unutamayacaksınız. Astoria’yı ziyaret eden çiftler için tüm gün boyunca devam edecek etkinlikler akşam 18:30-20:30 saatleri arasında gerçekleşecek 70’li yılların starları Asu Maralman, Çoşkun Demir, Bilgen Bengü, Sevda Karaca, Ersan Erdura, Metin Ersoy, Kartal Kaan ve Ercan Turgut’tan oluşan dev kadronun gerçekleştireceği “Nostalji Konseri” ile sona erecek.

Sizi sevgilinizle birlikte geçirdiğiniz unutulmaz anlara geri götürecek olan, nostaljik parçaların söyleneceği bu özel konser ile anılarınızdan silinmeyecek saatler yaşayacaksınız. Ardından sevgilinizle birlikte yiyeceğiniz romantik bir akşam yemeği ile gününüzü unutulmaz kılabilirsiniz.

Sevgililer Günü hediyeniz Astoria’dan...
14 Şubat, Perşembe tüm gün boyunca düzenlenecek etkinlikler ile ziyaretçiler farklı bir gün geçirecekler. Astoria’nın kapısından girdiğiniz andan itibaren size eşlik edecek olan keman dinletileri ile tüm gün boyunca romantizm yanınızda olacak.

Tüm gün boyunca belirli saatlerde çiftlere özel dans workshop’larının düzenleneceği Astoria’da sizin için özel olarak hazırlanan sevgililer günü hediyeniz ise güzel bir hatıra olarak kalacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT