Sevgililer Günü’nün yıldızı olmak için Faik Sönmez’de yıldızların sesine kulak verin

Alışveriş Alışveriş Sevgililer Günü’nün yıldızı olmak için Faik Sönmez’de yıldızların sesine kulak verin

Tarihler: 11 Şubat 2008 Pazartesi ~ 14 Şubat 2008 Perşembe

Firma: Faik Sönmez

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2008 ~ Şub 14, 2008
Sevgililer Günü’nün yıldızı olmak için Faik Sönmez’de yıldızların sesine kulak verin
Faik Sönmez, Sevgililer Günü’nde sevdiği kadına en uygun hediyeyi seçmek isteyen erkeklere ve sevdiği erkeği büyülemeyi dileyen kadınlara astrolojiden aldığı ilhamla şık seçenekler sunuyor. Kendisine veya eşine en uygun kıyafeti arayanlar çözümü, hava, su, ateş ve toprak grubu burçlara göre gruplandırılmış Faik Sönmez şıklığında buluyor.
Burçlara göre yapılan kıyafet seçimleri, kadınlara kendilerini iyi ve güzel hissettirmenin yanı sıra kişiliklerini ortaya koyması bakımından da güven veriyor. Bu nedenle Faik Sönmez Sevgililer Günü’nde, sevdiğiyle özel bir gün geçirmek ve şıklığıyla büyülemek isteyen kadınlara; eşini veya sevgilisini en uygun hediyeyle sevindirmek isteyen erkeklere, astrolojiden aldığı ilhamla özel seçenekler sunuyor. İşte Faik Sönmez’in burçlara göre Sevgililer Günü önerileri:

Su grubu: Yengeç, Akrep, Balık: Bu grubun kadınları için moda=rahatlık demek. Su grubunun Faik Sönmez’deki karşılığı, açık ve gri tonlarında çıtır çiçek desenli koton vual tunik ve bluzlar, eflatun-mor koton tunikler. Pastel tonlardaki triko bluzlar ve gümüş rengi takılar da Faik Sönmez’in su grubu kadınlara yönelik tavsiyeleri arasında bulunuyor.

Ateş Grubu: Koç, Aslan, Yay: Ateş grubundaki kadınlar için şıklığın sırrı kırmızı ve altın sarısı renklerde saklı. Modayı merakla takip eden ve dış görünümlerine büyük önem veren ateş grubundaki kadınlara Faik Sönmez’in önerisi; ipek saten anvelop tunikler, kırmızı bluzlar, altın sarısı kolyeler. Gold atletli dantel tunikler, yakası gold payetlerle işli ipek sifon tunikler de Sevgililer Günü için Faik Sönmez’in, sevgilisini sevindirmek isteyen erkeklere tavsiyeleri arasında.
Toprak Grubu: Boğa, Başak, Oğlak: Kaşmir, bu grubun tercih ettiği kumaşların başında geliyor. Vücudun üstünü saran yünlü kahverengi jarse elbiseler, vizon-siyah karışık desenliler, pamuklu minik bluzlar ve ipek tunikler Faik Sönmez’in toprak grubuna önerdiği tasarımlardan. Bu tasarımlar kaşmir şallar ve trikolarla da tamamlanabilir.

Hava Grubu: İkizler, Terazi, Kova: Faik Sönmez hava grubu kadınlara Sevgililer Günü için mavi alternatifler sunuyor. Mavi ve saks tonlarındaki koleksiyonda ipek şifondan kadifeye, trikodan yünlü jarselere birçok seçenek bulunuyor. Fuşya şifon-triko karışık modeller de hareketli ve canlı görüntüleriyle tam hava grubuna uygun seçenekler.

Faik Sönmez mağazaları: Faik Sönmez 2008 Sonbahar-Kış Koleksiyonu; İstanbul’da Nişantaşı, Erenköy, Etiler, Cevahir AVM, İstinyepark AVM, Beylikdüzü, Bakırköy, Teşvikiye, Capitol AVM; Ankara’da Ankamall AVM, Armada AVM, Cepa AVM, Ankara Panora AVM; İzmir’de Alsancak, Çiğli Kipa AVM; Bursa’da Zafer Plaza AVM, Korupark AVM; Eskişehir’de Neo AVM; Konya’da Kule AVM; Kayseri’de Park AVM; Mersin’de Forum Mersin AVM; Adana ve Gaziantep mağazaları ile Türkiye’nin dört bir yanındaki satış noktalarında yer alıyor.
Faik Sönmez mağazalarında geçerli olan banka kartları ve taksit sayıları şöyle: Akbank Access sahiplerine 8 taksit, Garanti Bonus ve Shop and Miles, Yapı Kredi World, İş Bankası Maximum, Finanbank Cardfinans, HSBC Advantage sahiplerine 3.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT