Sevgililinize Hediyeniz Hazır

Alışveriş Alışveriş Sevgililinize Hediyeniz Hazır

Tarihler: 10 Şubat 2010 Çarşamba ~ 14 Şubat 2010 Pazar

Firma: Electro World

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 10, 2010 ~ Şub 14, 2010
Sevgililer Günü’nü fırsatlarla taçlandırın. Electro World, Sevgililer Günü’ne özel alışveriş tutarınızın yüzde 10 değerindeki hediye çekini ve yüzde 50’ye varan indirim fırsatlarını 4 gün için sizlere sunuyor. Sevgililere özel ürünler ve inanılmaz kampanyalar da Electro World mağazalarında dikkat çekiyor

Electro World, Sevgililer Günü’nü kampanya ve indirimleri ile taçlandırıyor. 11 – 14 Şubat 2010 tarihleri arasında Electro World mağazalarında yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerde toplam fatura tutarının yüzde 10’u çek olarak hediye edilecek*.

Ayrıca seçilen ürünlerde yüzde 50’ye varan indirimler de Sevgililer Günü kampanyası kapsamında fırsat yaratacak. Elektronik severlere; sevgililere; kendine hediye almak isteyenlere ya da sevgilim annem diyenlere onlarca ürün seçeneği Electro World mağazalarında dikkat çekecek.

Sevgilere Özel; “Biri bana biri aşkıma”
Son dakikaya kalan ve hala hediye alamayan sevgililerin imdadına Electro World yetişiyor. Electro World’e özel olarak iki adet Nokia 2330 sadece 299 TL ile sevgililere özel hediye olarak sunuluyor.

Günün anlam ve önemine özel hediyelerden Oblio Music Love MP4 Çalar’lar ise yüzde 50 indirimle 39,90 TL’den pembe ve siyah renklerde satışa sunuluyor.

Electro World, Sevgililer Günü’nü İndirim Günü’ne dönüştürdü
Sevgililer Günü kampanya kapsamında yapılan indirimler baş döndürecek. İndirim günleri arasında; Samsung ES20 Digital Fotoğraf Makinesi 299 TL yerine 199 TL’den; LG X130-A.ASB6TT Netbook 100 TL indirimle 549 TL’den; Indesit TN6 FNF S Buzdolabı 367 TL indirimle 699 TL’den; Sinbo SMO-3623 Mikrodalga Fırın ise yüzde 25 indirimle 99,90 TL’den alıcı bulacak.

Electro World ayrıcalıkları bitmiyor
Electro World, mağazalarından dijital çerçeve alacak olan müşterilerine getirecekleri fotoğrafları çerçeveye ücretsiz yükleme hizmeti verecek.

Sevgililerin getirecekleri fotoğrafları aldıkları hediyeye ücretsiz olarak yükleyerek hazır sunacak olan Electro World bu uygulamayı 14 Şubat akşamına kadar gerçekleştirecek. Sevgisini fotoğraflarla yeniden anlatmak isteyenlere sunulan bu fırsatı değerlendirmek isteyenlerin 69 TL’den başlayan fiyatlarla raflardaki yerini alan dijital çerçevelerden birine sahip olmaları yeterli olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT