Sevgilinin Kalbine Giden Yol Converse`den Geçiyor...

Alışveriş Alışveriş Sevgilinin Kalbine Giden Yol Converse`den Geçiyor...

Tarihler: 09 Şubat 2009 Pazartesi ~ 15 Şubat 2009 Pazar

Firma: Converse

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2009 ~ Şub 15, 2009
SEVGİLİNİN KALBİNE GİDEN YOL CONVERSE`den GEÇİYOR…
Sevgililer Günü yaklaşıyor ve sevgilinize benzersiz bir hediye mi arıyorsunuz? Yüzlerce renk ve model seçeneği ile Converse ayakkabılar ve atkı-bere takımlar imdadınıza yetişiyor.

Sevgilinizin kalbini ısıtacak atkı-bere takımlar sadeliği ile günlük kullanımda kolaylık sağlarken Converse logosu ile farklılığını ortaya koyuyor. Converse atkı-bere takımlarda bej rengin yanı sıra koyu kahverengi ve siyah renkler de mevcut. Kış koleksiyonunda klasik kanvas modellerinin yanı sıra denim modellerine de yer veren Converse, bu ürünlerde kullanılan tüylü iç astar ile soğuk havalarda sevgilinizin ayaklarını da ısıtıyor. Kırmızı renkli Chuck Taylor All Star modelleri ise sevginizin ifadesini yansıtıyor.

2009 kış sezonunun vazgeçilmezleri arasında bulunan Chuck Taylor All Star modellerinin yanı sıra The Doors, Black Sabbath, Jack Purcell, One Star ve RED koleksiyonlarındaki ürünlerden biri mutlaka sevgiliniz için.
Sevgilinizden yıldızlı pekiyi almak için Converse en uygun hediye...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT