Sevgiliniz Size Daha Çok Zaman Ayırsın İster Misiniz

Alışveriş Alışveriş Sevgiliniz Size Daha Çok Zaman Ayırsın İster Misiniz

Tarihler: 16 Ocak 2012 Pazartesi ~ 14 Şubat 2012 Salı

Firma: LG

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2012 ~ Şub 14, 2012

Öyleyse ona LG akıllı elektrik süpürgesi HOM-BOT hediye edin!

Teknoloji öncüsü LG Electronics’in teknoloji harikası akıllı elektrik süpürgesi Hom Bot, ev temizliğinde adeta bir devrim yaratıyor. Bir elektrikli süpürgede ilk kez kullanılan “Çift Göz Kameralı Sensör”ü ile zemin planlarının haritasını çıkarıp ona göre tüm evinizi kendi kendine süpürebilen Hom Bot, ev işlerinde sevdiklerinizin en büyük yardımcısı olacak…

LG Electronics tarafından geliştirilen akıllı elektrik süpürgesi HOM-BOT, ev temizliğinde yeni bir çağ başlatıyor. Son teknolojiyi içeren özelliklere sahip HOM-BOT, yorulmanıza fırsat vermeden tüm evi kolayca süpürüp temizliyor.

Bir elektrikli süpürgede ilk kez kullanılan üst ve alt yüzeylerde yer alan lenslere sahip “Çift Göz Kameralı Sensör”ü sayesinde zeminin haritasını çıkartıp hafızasına kaydediyor ve böylelikle evinizin temizlemek istediğiniz her köşesini kendi başına süpürüyor. Aynı zamanda saniyede çok sayıda yüzey görüntüsü çeken bir Optik Akış sensörüyle donatılmış olan alttaki kamerası da mesafe bilgilerini çıkartıp HOM-BOT’un izleyeceği güzergahı işaretliyor.

Engelleri saptayan ultrasonlu ve enfrarujlu sensörleri çarpma ve geri gitme eyleminin gereğinden fazlasını engelleyen HOM-BOT, içerdiği emniyet sistemleri sayesinde de bir engelle karşılaşması halinde uygun tepki verebilme kapasitesine sahip. 4 ayrı temizleme modu, sözlü uyarı sistemi, çarpmaları önleyici 4 ultrasonik sensöre sahip bu akıllı robot süpürge, sadece 60 desibellik sesiyle de çalışırken size ve evdekilere hiçbir rahatsızlık vermiyor. Uzaktan kumanda ile kontrol edilebilen ve kendi kendini şarj etme özelliğine de sahip HOM-BOT akıllı süpürge aynı zamanda sıra dışı tasarımlara verilen “Reddot Tasarım Ödülü”nün sahibi bir ürün olarak öne çıkıyor.

Gerek teknolojisi gerekse dizaynı ile bir elektrik süpürgesinin çok daha fazlası olan LG HOM BOT, bu Sevgililer Günü’nde sevdiklerinin rahatını ve konforunu düşünen beyler için oldukça kullanışlı bir hediye seçeneği oluşturuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT