Sevgilinize Özel Hediyeler Bosch’ta

Alışveriş Alışveriş Sevgilinize Özel Hediyeler Bosch’ta

Tarihler: 02 Şubat 2011 Çarşamba ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2011 ~ Şub 14, 2011

Bosch, aşkınızı ifade etmenin en özel ve şık yolları ile bu 14 Şubat’ta da yanınızda! Saç kurutma makinesi, düzleştirici ve şekillendiriciden oluşan büyülü kırmızı set Bosch GlamouRed Care, sevgilinizin saç güzelliğini ve bakımını her daim garantiliyor. Bosch Espresso Makinesi ise ortak tutkunuz olan kahve keyfini unutulmaz aşklara dönüştürüyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünü değil, geleceği de iyileştiren Bosch, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yolu sevgiden geçenleri unutmadı ve hem erkeklere hem de kadınlara özel çok şık ve çok faydalı hediye setleri hazırladı. Bosch GlamouRed Care adlı büyülü kırmızı sette, hepsi sevgilinizin saç güzelliği, koruması ve bakımı için tasarlanmış saç kurutma makinesi, saç düzleştirici ve saç şekillendirici ürünler bulunuyor. Bosch TCA 5809 Benvenuto Classic Espresso Makinesi, evinizin konforunda leziz aromalı kahveler yapıp, sevgilinizle paylaşmanız için sizi bekliyor.

Unvanını Muhteşem Renginden Alan Bir Büyülü Set...

Bosch GlamouRed Care saç şekillendirme seti, unvanını, metalik kırmızı çekici renginden alıyor ve bu nedenle bu sete büyülü deniyor. Tasarımı ve rengiyle son derece albenili olan set, adeta kuaförü sevgilinizin ayağına getiriyor. Hatta dileyenler, bu seti, sürekli çantasında taşıyabiliyor ve bu sayede günün her saati, her yerde saç güzelliğini sürekli kılabiliyor. Hem de sabah düz, akşam için ise bukleli saçlar ile güne değişik saç modelleri ile devam edebiliyor. En önemli özelliği 2000 Watt gücünde, oldukça güçlü olmasına rağmen saça zarar vermemesi olan saç kurutma makinesi, sadece 60 sn içinde hızlıca ısınıp, hassas ve mükkemel düzlükte saçlara kavuşturan saç düzleştirici ve saça zarar vermeden hassas şekillendirme yapan saç şekillendiriciden oluşan bu setin fiyatı ise sadece 250,80 TL.

Her Fincanda Başka Bir Aroma, Taptaze Bir Aşk...

Sıcak sohbetlere eşlik eden ve hayatımızın her anına lezzet katan kahve çeşitleri, Bosch kahve ve espresso makinesinde kolayca hazırlanıyor. Bosch TCA 5809 Benvenuto Classic Espresso Makinesi, geliştirilmiş pişirme tekniği ile mükemmel kahve tadını ve paylaşılan sevginin heyecanını her fincanda aynı kalitede sunuyor. Özel süt köpürtme sistemi (otomatik cappucino aparatı), dileyene krema kıvamında süt köpürtme ve kahvenin sertliğini tam damak zevkine uygun biçimde ayarlama imkanı sağlıyor. Böylece capuccino’dan latte’ye, macchiato’dan americano’ya hem sizin hem de sevgilinizin hoşlandığı çeşit çeşit kahveyi hazırlamak çok kolay hale geliyor. 1400 Watt gücündeki Benvenuto Classic Espresso Makinesi’nin fiyatı ise 1.745,60 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT