Sevgilinize Şıklık Hediye Edin!

Alışveriş Alışveriş Sevgilinize Şıklık Hediye Edin!

Tarihler: 12 Şubat 2007 Pazartesi ~ 14 Şubat 2007 Çarşamba

Firma: Journey

Adres: Metrocity Alışveriş Merkezi, Levent Levent İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2007 ~ Şub 14, 2007

Sevdiğinizin güzelliğine güzellik katın...
SEVGİLİNİZE ŞIKLIK HEDİYE EDİN !

Unutulmaması gereken günlerden biridir Sevgililer Günü... Beyler için sevgiliye hediye almak ise önemli olduğu kadar da kritik bir tercihtir. Belki de en iyisi, hem kullanışlı hem de güzelliğine şıklık katacak bir hediye sunmaktır...

Bayanlardan büyük ilgi gören Journey, beyleri 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi mağazalarına bekliyor.
“Giyilebilir Moda”nın öncüsü Journey koleksiyonunda yer alan, birbirinden farklı ürünleri, Sevgililer Günü hediyesi için birçok alternatif sunuyor.

Sevgililer günü için birçok şık hediye seçeneği sunan Journey ayrıca, tecrübeli satış ekibiyle de beylere doğru seçimler için yardımcı oluyor.

Büyük beğeni kazanan Journey koleksiyonundaki etek-ceket, pantolon-ceket takımlar, elbiseler, trikolar, bodyler, etekler, pantolonlar, üst gruplar, kabanlar ve trenchcoatlar gibi birçok ürün, farklı model ve renk çeşitliliği ile her zevke hitap ediyor. Ayrıca koleksiyonda bulunan kemer ve çanta gibi aksesuarlar da diğer seçenekler arasıda yer alıyor.

İstanbul’da Metrocity’de, İzmir Kipa’da, Ankara’da ise 14 mağazada olmak üzere toplam 70 satış noktası ile Journey, sevdiklerine hediye almak isteyenleri mağazalarına bekliyor.
www.journey.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT