Sevgilinizi Kozmetiklerle Işıldatın

Alışveriş Alışveriş Sevgilinizi Kozmetiklerle Işıldatın

Tarihler: 11 Şubat 2008 Pazartesi ~ 14 Şubat 2008 Perşembe

Firma: The LifeCo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2008 ~ Şub 14, 2008
SEVGİLİNİZİ ORGANİK KOZMETİKLERLE IŞILDATIN
Türkiye’yi DETOKS’la tanıştıran The LifeCo, Bodrum’dan sonra İstanbul Akatlar’da SPA, Detoks ve Well-Aging hizmetlerini “Well Being – İyi Yaşam” konsepti altında birleştirdi. Bu doğrultuda The LifeCo, sunduğu organik ürünlerle de bireylere farklı pencereler açmayı ve “Well Being” konseptine her alanda dikkat çekmeyi hedefliyor.

The LifeCo, hayatımızı etkileyen birçok alanda en etkili ve pratik ürünleri bulmak için dünyadaki kaynakları araştırıyor ve seçtiği ürünleri bütünsel bir anlayışta bir araya getirerek bir çözüm paketi halinde sunuyor. Kişisel bakım ürünleri vücut tarafından tüketilir. Bu nedenle doğal ve `yiyebileceğiniz kadar güvenli`, kişisel bakım ve estetik ürünler sayesinde bakım ve güzellik; sağlıkla buluşuyor.

The LifeCo, Sevgililer Günü için gerçekleştirdiği Paul Penders organik ürün kampanyasında kadınlar için kozmetik seti, erkekler için saç bakım seti hediyeleri hazırlıyor. İngiltere’de Natural Health dergisi tarafından 200 kozmetik firma arasında en iyi ürün dallarında aday gösterilen Paul Penders kozmetikleri, sağlığınız konusunda olduğu kadar fiyatıyla da dikkat çekiyor. 4- 17 Şubat arasında alacağınız hediye setlerinde ayırca Sevgililer Günü indirimi de uygulanıyor. Tüm doğal ve organik ürünlere The LifeCo Akatlar, The LifeCo Kuruçeşme, The LifeCo Bodrum ve www.thelifecoshop.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Sevgililer gününde sevgilinizi Paul Penders’ın organik kozmetikleri ile tanıştırın, sevgiliniz sağlıkla ve güzellikle ışıldasın…
The LifeCo Akatlar: Club Sporium Cumhuriyet Cad. No: 4/8 Akatlar, İstanbul 0212 325 32 80
The LifeCo Kuruçeşme: Tramvay Cad. No: 48 (sahil yolu) Kuruçeşme, İstanbul 0212 257 00 67
The LifeCo Bodrum: Bağarası Mahallesi Göltürkbükü, Bodrum 0252 377 63 10

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT