Sevgilinizin Gönlünü Çalmanız için Linens`ten Amante...

Alışveriş Alışveriş Sevgilinizin Gönlünü Çalmanız için Linens`ten Amante...

Tarihler: 13 Şubat 2006 Pazartesi ~ 14 Şubat 2006 Salı

Firma: Linens

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 13, 2006 ~ Şub 14, 2006
Amante ile her gününüz ‘sevgililer günü’ olsun...
SEVGİLİNİZİN GÖNLÜNÜ ÇALMANIZ İÇİN LINENS’TEN AMANTE..

Sevgililer Günü’nün simgeleri olan kırmızı ve kalbin en güzel kombinasyonları Linens’in özel ve yepyeni kolleksiyonu Amante’de buluştu. Bu yıl sevgilinizin kalbini çalmak ve tüm yılı sevgililer günü haline getirmek istiyorsanız sizi Türkiye’deki 100’ü aşkın Linens mağazalarından birine Amante kolleksiyonumuzu görmeye bekliyoruz..

Ev güzellik merkezi LINENS, merakla beklenen özel kolleksiyonu Amante’yi bu sevgililer günü için çok özel bir hediye arayanların beğenisine sundu.
Linens mağazaları için özel olarak tasarlanan yepyeni kolleksiyon Amante, nevresim takımından, gecelik, sabhalık ve pijamaya, kahvaltı tabağından çay setine kadar birbiriyle uyumlu çok geniş bir kolleksiyon ile evinizi kırmızı ve kalbin en güzel kombinasyonlarıyla güzelleştiriyor.

Linens’in sevgililer günü özel kolleksiyonu Amante; nevresim takımı, mum, kahvaltı tabağı, mug, pasta tabağı, porselen çay seti , kırlent, bornoz, terlik, havlu, paspas, gecelik , pijamadan ve sabahlıktan oluşuyor. Dilerseniz, kolleksiyondan tek bir ürün alabilir, dilerseniz ikili, üçlü, dörtlü setler oluşturabilir, ya da Amante kolleksiyonunu sevgilinize hediye edip tüm yılı sevgililer günü gibi yaşayabilirsiniz.

Üstelik her zamanki gibi Linens hizmet, ürün ve fiyat güvencesiyle. Linens mağazalarından alacağınız diğer tüm ev tekstili ürünlerinde olduğu gibi 1 yıl boyunca lekelenme, yanma ve yırtılma dahil her türlü hasara karşı da anında değiştirme garantisiyle..





istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT